Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Garmin julkisti Venu 2 ja 2S -älykellot

Garmin on esitellyt uusia älykelloja.

Garmin Venu 2 ja Venu 2S maksavat kumpikin 429 euroa.

Garmin Venu  2 ja Venu 2S ovat Garminin uusimmat älykellot aktiiviseen elämäntapaan. Venu 2:n kellotaulu on 45-millimetrinen, Venu 2S:n puolestaan 40-millimetrinen, ja teknisiltä ominaisuuksiltaan kaksikko on samalla viivalla. Rannehihnat ovat niin ikään eri paksuiset, 22- ja 18- millimetriset.

Garminin Venu-uutuuksien tyylivaihtoehtoja.

Venu-uutuuksissa on AMOLED-näyttö Gorilla Glass 3 -suojalasilla. Sensoreita on mukana runsaasti, ja kellot kykenevät tarkkailemaan esimerkiksi sykettä, poltettuja kaloreita, veren happisaturaatiota, stressiä ja nesteytystä vuorokauden ympäri. Lisäksi saatavilla on naisille suunnattuja terveystoimintoja sekä elimistön kuntoa arvioiva “fitness-ikä”.

Erilaisia treenitiloja Venu-kellot tunnistavat 25 kappaletta, ja mukana on myös GPS reittien tallentamista ja suunnistusta varten. Unenseurantaan on Garminin mukaan panostettu tavallista enemmän, ja tavanomaisen univaiheiden erottelun lisäksi Venu 2 ja Venu 2S osaavat esimerkiksi antaa unta parantavia vinkkejä ja seurata kääntyilyä unen aikana.

Akunkesto on Venu 2:lla ja Venu 2S:llä hieman erilainen, tavanomaisella käytöllä joko 11 tai 10 vuorokautta ja GPS päällä joko 8 tai 7 tuntia. Pikalatauksen ansiosta uutuuksille luvataan kymmenen minuutin latauksella vuorokausi käyttöaikaa.

Garmin Venu 2 ja Venu 2S ovat nyt saatavilla Garminin verkkokaupassa. Uutuuksien suositushinta on 429 euroa.