Huhu: Vanha, monien kaipaama ominaisuus palaamassa uuteen Samsungin huippuluuriin

Android-valmistajat lisäävät usein laitteisiinsa microSD-muistikorttipaikan, jos käyttäjä tarvitsee lisää tallennustilaa laitteeseen. Samsungin huippumalleissa, Galaxy S -laitteissa, oli aina viidenteen sukupolveen saakka muistikorttipaikka, mutta Galaxy S6 -laitteissa sitä ei enää ollut. Samsung myi huippumallejaan 32, 64 tai 128 gigatavun tallennustiloilla, mutta muistikorttia laitteisiin ei saanut.

Monet käyttäjät pettyivät, kun muistikorttipaikkaa ei Galaxy S6 -malleista löytynyt – irtoavasta takakuoresta puhumattakaan. Nyt kuitenkin viimeisimpien huhujen mukaan Galaxy S7:ään Samsung lisäisi muistikorttipaikan, mikä on varmasti iloinen uutinen monille. Asiasta kertoi HDBlog.it.

Huhut kertovat samalla, että Galaxy S7:stä tulisi tarjolle kaksi eri versiota. Tänä vuonna olemme nähneet kolme Galaxy S6 -älypuhelinta. Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge ovat 5,2-tuumaisia laitteita, kun taas myöhemmin esitelty Galaxy S6 edge+ on 5,7-tuumainen puhelin. Ensi vuonna emme huhujen mukaan näkisi lainkaan pienempää edge-mallia, vaan markkinoille tulisi tasaisella, 5,2 tuuman näytöllä varustettu Galaxy S7 ja kaarevalla, 5,7 tuuman näytöllä varustettu Galaxy S7 edge.

Samsung esittelee luultavasti uudet Galaxy S7 -laitteet päivää ennen Mobile World Congressin avauspäivää. Eli Samsung pitänee tilaisuuden ensi vuonna helmikuun 21. päivä.