Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tämä Samsung Galaxy S7:n uusi ominaisuus ei tule vanhempiin Galaxy-puhelimiin

Samsung esitteli eilen uudet Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -älypuhelimet ja Mobiili.fi kävi ottamassa laitteista tuntumaa erillisessä tilaisuudessa, joka järjestettiin Lontoossa. Eilen julkistettujenGalaxy-puhelinten yksi uusista ominaisuuksista oli Always On, jonka ansiosta näytöllä näkyy kellonaika, ilmoitukset tai jotain muuta informaatiota jatkuvasti. Kyseistä ominaisuutta ei nähdä kuitenkaan vanhemmissa Galaxy-laitteissa.

Yhtiö varmisti SamMobilelle, että Always On -ominaisuutta ei tule päivityksien mukana edes Galaxy S6 -malleille. Joitain Galaxy S7 -puhelinten uusia ominaisuuksia, kuten Edge UX, tulee myös vanhempiin Galaxy-puhelimiin. Android 6.0 Marshmallow -päivityksen, jonka jakelu on jo aloitettu, yhteydessä Edge UX tulee Galaxy S6 edgelle ja Galaxy S6 edge+:lla.

Samsung ei kuitenkaan kertonut syytä sille, miksi Always On -ominaisuutta ei tule vanhemmille älypuhelinmalleille. Onko kyse ollut sitten siitä, ettei teknisistä syistä ominaisuutta voida tuoda vanhemmille laitteille vai eikö Samsung ole vain halunnut tuoda ominaisuutta edellisen sukupolven laitteilla.

Always On -toiminto toimii myös erilaisten lisävarusteiden kanssa.