Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Galaxy Note7:n tuotantoa kiihdytetään – toimitusongelmat eivät johdu kaareutuvasta näytöstä

Samsungin se yrittää kiihdyttää Galaxy Note7:n tuotantoa parhaansa mukaan. Samsungin uusi huippupuhelin on saanut odotuksia paremman vastaanoton ja suuri kysyntä yllättänyt, mikä on johtanut toimitusvaikeuksiin.

Aiemmin on kerrottu, että Galaxy Note7:n myyntiintulo ja toimitukset viivästyvät myös Suomessa – noin viikolla allkuperäisestä aikataulustaan, jonka mukaan aloitus olisi tapahtunut 2. syyskuuta. Lisäksi osa värivaihtoehdoista voi tulla vasta viikkojen toimitusajalla. Suomessa esimerkiksi Elisa kertoo aloittavansa ensimmäisille tilaajille toimitukset 6. syyskuuta ja Sonera aloittavansa toimitukset 9. syyskuuta.

Samsung ei ole kertonut erityistä syytä Galaxy Note7:n mahdollisiin tuotantohidasteisiin. Uutistoimisto Reutersin mukaan ongelmia ei kuitenkaan ole aiheuttanut Galaxy Note7:n sivuille kaareutuvan näytön teknologia.

Viimeksi Samsung kohtasi vakavampia toimitusongelmia viime vuonna, kun se valmisti liikaa normaaleja Galaxy S6 -malleja ja liian vähän Galaxy S6 edge -malleja.

Reutersin haastattelemien analyytikoiden mukaan Samsungin toimitusongelmat voivat kostautua sille, jos innokkaat puhelimen omistajat päätyvätkin muihin paremmin saatavilla oleviin puhelimiin. Applen uusien iPhone-mallien odotetaan tulevan myyntiin laajasti jo syyskuun aikana.