Tässä on Samsungin Samsungin uusin edullinen älypuhelin

Samsung on esitellyt Kiinassa uuden Galaxy J3 Pro -älypuhelimensa. Edeltäjiensä tapaan kyseessä on edulliseen hintaluokkaan osuva J-sarjalainen, jotka ovat olleet varsin suosittuja myös Suomessa.

Galaxy J3 Pro on viisituumainen älypuhelin, jonka Super AMOLED -näyttö toimii 1280 x 720 pikselin tarkkuudella. Tehoista huolehtii 1,2 gigahertsin neliydinsuoritin tuettuna kahden gigatavun RAM-muistilla. Tallennustilaa taas on 16 gigatavua ja lisäapua tarjoaa muistikorttipaikka.

Puhelimen takaa löytyy LED-salamalla varustettu kahdeksan megapikselin kamera. Selfiestä taas huolehtii viiden megapikselin etukamera. Lisäksi puhelin tukee 4G-yhteyksiä ja kahden SIM-kortin yhtäaikaista käyttöä. Käyttöjärjestelmä on mielenkiintoisesti vanhempi Android 5.1 Lollipop.

FoneArenan mukaan Galaxy J3 Pron takakuori on viimeistelty metallia muistuttavalla pinnoitteella. Pohjimmiltaan kyse on kuitenkin edelleen polykarbonaattikuoresta. Saatavilla on kaksi värivaihtoehtoa: kulta ja metallinharmaa.

Samsung Galaxy J3 Pro suuntaa Kiinan markkinoille hintaan 990 juania eli noin 150 euroa. Muiden markkina-alueiden saatavuudesta ei toistaiseksi ole tietoa.

Samsung Galaxy J3 Pro kultaisena.

 

Samsung Galaxy J3 Pro harmaana.