Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Galaxy Buds Live -kuulokkeille päivitys - mukana Samsungin uudemmissa kuulokkeissa esiteltyjä toimintoja

Samsung on aloittanut jakamaan päivitystä elokuussa 2020 lanseeratuille Galaxy Buds Live -kuulokkeilleen.

Galaxy Buds Live -kuulokkeiden päivitys tuo kuulokkeisiin uuden Auto Switch -toiminnon, joka yhdistää kuulokkeet automaattisesti myös muihin Samsung-tilin laitteisiin ja siirtää äänilähteen niihin esimerkiksi saapuvan puhelun yhteydessä. Näin puheluun on helppo vastata puhelimella, ja puhelun lopettamisen jälkeen kuulokkeiden yhteys palaa automaattisesti vaikkapa tablettiin, josta katseltiin videota.

Uusi Auto Switch -toiminto toimii Samsungin One UI 3.1 -päivityksen saaneiden Android-laitteiden kanssa.

Lisäksi Galaxy Buds Live -kuulokkeet saavat päivityksessä myös mahdollisuuden säätää kuulokkeiden tasapainoa vasemman ja oikean kanavan välillä. Tämä voi auttaa kuulo-ongelmista toisessa korvassa kärsiviä käyttäjiä.

Samsung kertoo myös parantaneensa yleisesti kuulokkeiden toiminnan vakautta ja luotettavuutta, ja tuoneensa asetuksia saataville myös suoraan Bluetooth-valikon kautta Galaxy Wearable -sovelluksen ohella.

Uutta päivitystä jaetaan R180XXU0AUB5-versiona ja päivityksen koko on vain 2,2 megatavua. Päivityksen jakelu voi tapahtua vaiheittain. Jakelun alkamisesta on kerrottu muun muassa Reddit-yhteisöpalvelussa.

Galaxy Buds Live -kuulokkeisiin nyt päivityksenä tuodut ominaisuudet Samsung esitteli ensi kerran tämän kevään uusissa Galaxy Buds Pro -kuulokkeissaan.

Galaxy Buds Live -kuulokkeet päivittyvät.
Galaxy Buds Live -kuulokkeet päivittyvät.