Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Facebookilta vahvistus: Messengerin etusivu uusiksi

Facebook on vahvistanut sen Messenger-sovelluksen etusivun uudistumisen. Suomessa uusi näkymä on ainakin pääosalla käyttäjistä ollut käytössä jo jonkin aikaa.

Uudistuksen vahvistaminen tarkoittaa muutoksen pysyvyyttä. Facebook on erityisesti viime aikoina kokeillut Messengerissä monenlaisia uudistuksia, joista osa on lopulta jäänyt osaksi sovellusta. Edellinen merkittävä uudistus nähtiin keskustelunäkymässä, kun viestin kirjoitusosio meni uusiksi.

Messengerin etusivu koostuu nyt kolmesta välilehdestä (Viestit, Aktiivinen sekä Ryhmät), joiden välillä on helppo liikkua sivusuunnassa pyyhkäisemällä. Viestit-osiossa näkyvät nykyisin myös 24 tuntia esillä pysyvät Messenger-päiväkuva- ja videojulkaisut.

Messengerin alareunan kuvakkeet tarjoavat nyt etusivun lisäksi pääsyn puheluihin, kameraan, ryhmiin sekä peleihin, jotka tässä laajuudessa ovat myös Messengerissä vielä varsin tuore lisäys. Lähitulevaisuudessa lisäyksenä alareunaan on tulossa kuvake myös selausnäkymään, joka esittelee suositeltuja yrityksiä ja palveluja.