Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Facebook Messenger ja Instagramin viestit saavat uusia toimintoja ja ilmettä - tässä uudistukset

Facebookin Messenger- ja Instagramin Direct-viestipalvelut ovat saaneet muutamia uudistuksia.

Facebookin verkkosivuilla esitellään uusia toimintoja.

Facebook Messengeriin on tuotu pari WhatsAppista jo ennestään tuttua ominaisuutta. Ääniviestien lähettämistä helpotetaan mahdollistamalla nauhoittaminen mikrofonipainiketta napauttamalla, kun tähän asti ääniviestittely on vaatinut viestin mittaista painallusta. Lisäksi Messenger-keskustelut voi WhatsAppista tuttuun tyyliin arkistoida myöhempää käyttöä varten.

Messengerissä ääniviestin voi nyt nauhoittaa helpommin.

Instagramin Directissä voi puolestaan tätä nykyä vastata erikseen yksittäisiin viesteihin, ja viimeisimmän uudistuksen myötä vastaaminen käy jatkossa myös kuva- tai videoviestillä.

Direct-viestiin voi reagoida kuvalla tai videolla.

Samaten lukukuittauksia selvennetään Instagram Directissä. Jatkossa käyttäjä näkee jo Direct-keskustelujen listan avatessaan, ketkä kaikki ovat viimeisimmän viestin lukeneet. Käytännössä muutos tarkoittaa sitä, että enää keskustelua ei tarvitse erikseen avata nähdäkseen, joko oma viesti on luettu.

Sekä Facebook Messenger että Instagram Direct saavat samalla kaksi uutta teemaa. Viestipalvelun voi nyt koristaa Tähtien sodasta tai Selena: The Series -nuortensarjasta tutulla tyylillä.

Teemavalikko täydentyy nyt kahdella uudella teemalla.

Facebook Messengerin ja Instagram Directin uudistukset julkaistaan lähiviikkojen aikana kaikille Android- ja iOS-käyttäjille.