Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Ex-OnePlus-pomo Carl Pein Nothing-yritys julkistaa ensimmäisen tuotteensa kesäkuussa - tulossa täyslangattomat Ear 1 -nappikuulokkeet

Nothing on luonut paljon ennakkohypeä tulevalle julkistukselleen.

Ex-OnePlus-pomo Carl Pein uusi yritys Nothing tulee julkistamaan ensimmäisen tuotteensa, täyslangattomat Ear 1 -nappikuulokkeet, kesäkuussa.

Nothing on tänään kertonut tulevasta julkistuksesta. Pei on hyödyntänyt uuden yrityksensä kanssa OnePlussan toiminnasta aiemmin tuttua tapaa kertoa asioita julki pala kerrallaan yrittäen näin maksimoida julkisuuden. Kuulokkeista itsestään, niiden ominaisuuksista tai hinnasta ei siis vielä tänään kerrota mitään, vaan vasta vain siitä, että kesäkuussa asiasta kuullaan lisää.

Nothing ei ole vielä julkaissut varsinaisista tulevista kuulokkeistaan kuvia. Alta löytyvässä kuvassa nähtävä Nothingin aiempi design-konsepti voi kuitenkin antaa osaltaan osviittaa siitä mitä on tulossa. Toisaalta tämänpäiväisen ilmoituksen yhteydessä julkaistu yltä löytyvä kuva antaa puolestaan odottaa varsin pitkää varsiosaa kuulokkeisiin.

“Design on yhä erittäin salainen, mutta mitä voimme kertoa teille on, että Ear 1 yhdistää läpinäkyvyyttä, ikonista muotoa ja hiottua toiminnallisuutta”, Carl Pei toteaa.

Uusien kuulokkeiden tarkka saatavuuden ajankohta on yhä hämärän peitossa.

Nothingin aiempi design-konsepti.
Nothingin aiempi design-konsepti.

Aiemman ilmoituksen mukaan tämän vuoden aikana erilaisia tuotteita Nothingilta pitäisi tulla jo useampiakin, eivätkä kaikki edes rajoitu äänentoistoon, vaan Nothingin suunnitelmat ovat jo laajemmat.

”Rakennamme älykkäiden laitteiden ekosysteemiä”, kommentoi Carl Pei aiemmin Bloombergin haastattelussa. ”Aloitamme yksinkertaisemmilla tuotteilla, langattomilla nappikuulokkeilla. Meillä tulee olemaan useampia tuotteita läpi vuoden, ei vain audiotuotteita, ja ajan myötä haluamme rakentaa yhteistoimintaa näiden laitteiden välille.”

“Missiomme on poistaa esteet ihmisten ja teknologian väliltä luodaksemme saumattoman digitaalisen tulevaisuuden, joka näyttää, elää ja tuntuu kuin ei miltään”, Pei myös totesi tämänpäiväisen ilmoituksen yhteydessä.

Carl Pei paljasti lokakuussa perustetun yrityksen Nothing-brändin 27. tammikuuta. Sittemmin yritys on muun muassa kertonut design-yhteistyöstä ruotsalaisen Teenage Engineeringin kanssa sekä järjesti joukkorahoituskierroksen, jonka kysyntä ylitti selvästi tarjonnan. Joukkorahoitus toteutettiin samalla hinnalla, jolla Googlen rinnalla toimiva sijoitusyhtiö GV sijoitti yhtiöön 15 miljoonaa dollaria. Lisäksi enkelisijoittajina yritykseen ovat sijoittaneet yhteensä 7 miljoonaa dollaria iPodin keksijänä Applella ja sittemmin Googlelle myydyn Nestin perustajana tunnettu Tony Fadell, Redditin toimitusjohtaja Steve Huffman, Twitchin perustaja Kevin Lin ja Product Huntin toimitusjohtaja Josh Buckley, sekä tubettaja Casey Neistat.