Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Etsitkö laadukkaita lightning-kuulokkeita iPhonelle? Tässä 3 tärppiä

Apple iPhone 7 herätti markkinoille tullessaan huomiota perinteisen 3,5 millin kuulokeliitännän puuttumisella. Jos paketin mukana tullut adapteri ei ole mukana, musiikin kuunteleminen kuulokkeilla onnistuu vain laitteen lightning-portista ja se puolestaan vaatii omanlaisensa kuulokkeet.

Sittemmin käyttäjät ovat alkaneet tottua uudistukseen. Markkinoille on samaan aikaan tullut useita laadukkaita lighning-kuulokkeita, joista Applen omat korvanapit ovat vain yksi esimerkki. Kilpailijoiden valikoimissa on vähintään yhtä hyviä vaihtoehtoja.

Poimimme tästä valikoimasta kolme eri hintaista esimerkkiä.

JBL Reflect Aware

Hinta: 169 euroa (Verkkokauppa.com)

JBL:n sporttiseen menoon tarkoitetut kuulokkeet kestävät hikeä, joten niitä voi suositella aktiiviselle kuntoilijalle. Kuulokkeissa on melunpoisto-ominaisuus. Kuulokkeiden kanssa käytettävästä mobiilisovelluksesta voi säätää ympäröivien äänten tasoa.

Philips Fidelio M2

Hinta: 229 euroa (Gigantti)

Philips oli ensimmäinen valmistaja, joka tarjosi mallistossaan lightning-kuulokkeita. Fidelio on tarkoitettu musiikin ystävälle, joka arvostaa hyvää viimeistelyä. Kuulokkeet tukevat korkean resoluution ääniformaatteja, joten Fidelio sopii myös ammattikäyttöön.

 

Audeze EL-8 Titanium

Hinta: 899 euroa (Applen verkkokauppa)

Jos tavallinen ei riitä, titaanista valmistetut Audezen kuulokkeet tarjoavat varmasti tarpeeksi. Kyseessä on Audezen huippumalli ja takuuvarmasti yksi markkinoiden laadukkaimmista kuulokkeista. Valmistaja on panostanut paitsi tekniseen laatuun, myös muotoiluun. Kuulokkeiden lightning-kaapelissa on sisäänrakennettu DA-muunnin. Kuulokkeisiin voi kiinnittää myös tavallisen audiokaapelin, mikä laajentaa niiden käyttömahdollisuuksia.