Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Etkö tiedä mitä tehdä Samsung Galaxy S7:n usb-adapterilla? Tässä 5 vinkkiä

Samsungin uusimman Galaxy S7 -lippulaivapuhelimen myyntipakkauksesta löytyy usb-adapteri, joka saattaa aluksi hämmentää. Me selvitimme, mihin adapteria voi käyttää.

Tietojen siirto vanhasta puhelimesta

Adapteri soveltuu erinomaisesti datan siirtämiseen aikaisemmin käytöstä olleesta älypuhelimesta. Adapterin avulla esimerkiksi iPhonen latausjohdon voi liittää Galaxy S7 -laitteeseen ja tämän jälkeen tietojen siirtäminen onnistuu Samsungin Smart Switch -sovelluksen avulla.

Varmuuskopiointi massamuistille tai muistitikulle

Jos kannat puhelimessa arvokasta sisältöä etkä käytä pilvipalveluita, voit varmuuskopioida tietoja suoraan muistitikulle adapterin avulla.

Kuvien siirtäminen kamerasta puhelimeen

Tämä onnistuu usein myös langattomasti, mutta silloin valokuvien laatu saattaa kärsiä. Jos haluat siirtää kuvat alkuperäisessä koossa puhelimeen, adapterilla se onnistuu kätevästi ilman, että sinun tarvitsee siirtää kuvat ensin tietokoneelle.

Hiiren tai näppäimistön liittäminen puhelimeen

Jos kirjoitat pitkää tekstiä, älypuhelimen virtuaalinäppäimistö on usein huono vaihtoehto. Voit liittää tavallisen usb-näppäimistön Galaxy S7 -puhelimeen adapterin avulla.

Puhelimen yhdistäminen tulostimeen tai skanneriin

Kun olet siirtänyt ensin kuvat kamerasta, voit tämän jälkeen tulostaa kyseisen kuvan liittämällä tulostimen adapterin avulla puhelimeesi.

Peliohjaimen liittäminen puhelimeen

Joidenkin mobiilipelien pelaaminen helpottuu selvästi, jos kädessä on kunnollinen peliohjain. Voit parantaa pelikokemusta liittämällä ohjaimen adapterin usb-paikkaan.

USB-mikrofonin käyttö

Videokuvauksen laatu paranee selvästi, kun käyttää ulkoista mikrofonia puhelimen oman mikin sijasta.