Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Energizer paristoista älypuhelimiin – uuden älypuhelimen fokus hyvässä akkukestossa

Parhaiten paristoistaan tunnettu Energizer on siirtynyt suunnittelemaan myös älypuhelimia. Tuoreimpana julkistuksena yhtiö esitteli Power Max P600s -puhelimen, joka keskittyy hyvään akkukestoon ja tarjoaa peräti 4 500 mAh:n akun.

Energizerin itsensä mukaan Power Max P600s:n akku kestää normaalikäytössä 12 tuntia ja lepotilassa jopa 16 päivää. Kestoa voi edelleen pidentää virransäästötilalla ja vastaavasti lataus onnistuu USB-C-pikalaturilla.

Hyvän akkukeston haittapuolena Power Max P600s on nykystandardeilla melko kookas ja paksuutta puhelimesta löytyy peräti 9,8 millimetriä. Vertailun vuoksi esimerkiksi Huawein Mate 10 Pro sisältää 4 000 mAh:n akun ja on paksuudeltaan vain 7,9 millimetriä.

Teknisten tietojen puolesta Power Max P600s sisältää kuuden tuuman FullHD-näytön, joka käyttää 18:9-kuvasuhdetta. Suorittimena toimii Helio P25 ja käyttöjärjestelmänä Android 7.0 Nougat. RAM- ja tallennusmuistin osalta puhelimesta on kaksi versiota: 3 gigatavun RAM-muistilla ja 32 gigatavun tallennusmuistilla varustettu musta malli sekä 6 gigatavun RAM-muistilla ja 64 gigatavun tallennusmuistilla varustettu sininen malli.

Kameran osalta Power Max P600s käyttää älypuhelimissa jo standardiksi muodostunutta kaksoiskameraratkaisua, jossa takana on 13 megapikselin ja 5 megapikselin kaksoiskamera. Edessä on 8 megapikselin selfie-kamera erillisellä LED-salamalla.

Myyntiin Power Max P600s tulee tammikuun puolivälissä ja on saatavilla muun muassa Amazon-verkkokaupasta. Tarkempia hintatietoja tai myyntiintuloa Suomeen ei ole toistaiseksi ilmoitettu.