Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Emporio Armanin älykäs rannekello sai rinnalleen myös muita brändejä – paristo kestää jopa 6 kuukautta

Kellovalmistaja Fossil on esitellyt kolmea uutta rannekellomallia, jotka yhdistävät älykello-ominaisuuksia perinteiseen aikarautaan. Pocket-lint -sivuston esittelemät uudet mallit edustavat muotimaailman tuttuja brändejä Dieseliä, Kate Spadeiä ja Emporio Armania.

Emporio Armani Connected -kelloa Fossil ehti esitellä ensimmäisen kerran jo syksyllä, ja niin Armani-kello kuin Diesel- ja Kate Spade -kellotkin ovat tulossa markkinoille tämän vuoden lopulla tai aikaisin ensi vuoden puolella. Kate Spade -kellon hinta asettuu 250 dollarin tienoille ja Armani-kellon hinta mallista riippuen 250—400 dollarin luokkaan. Diesel-kellon hintaa ei vielä kerrottu.

Kaikki kolme kellomallia ovat pohjimmiltaan perinteisiä rannekelloja, joissa on kuitenkin älykelloista ja aktiivisuusrannekkeista tuttuja ominaisuuksia, kuten aktiivisuus- ja uniseuranta, värinähälytys saapuvista puheluista ja viesteistäsekä esimerkiksi mahdollisuus käyttää älypuhelimen kameraa etänä kellon kylkeen sijoitetun painikkeen avulla. Kelloille tulee tarjolle Android- ja iOS-sovellukset.

Kellot myös toimivat perinteisellä kelloparistolla, jolla käyttöikää saa kuusi kuukautta, eli aivan eri malliin kuin parin päivän välein ladattavissa ”oikeissa” älykelloissa.

Kate Spade -kellosta tulee tarjolle kolme eri versiota: ruusukultainen mustalla rannekkeella, hopeinen harmaalla rannekkeella tai kultainen vaalean pinkillä rannekkeella. Rannekkeet kaikissa versioissa ovat nahkaa.

Diesel-kellosta tarjolle tulee viisi erilaista versiota, jotka kaikki yhdistävät teräksisen kellon nahkaiseen rannekkeeseen. Rannekkeiden värivaihtoehtoja ovat ainakin musta, ruskea ja tummanruskea.

Emporio Armani -kellosta tulee viisi vaihtoehtoa, jotka tarjoavat materiaaleina ruostumatonta terästä ja nahkaa.