Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Emporio Armani Connected yhdistää perinteiseen kelloon älyä

Emporio Armani Connected on toteutettu yhteistyössä Fossilin kanssa, ja se muistuttaakin lähes yksi yhteen ominaisuuksiltaan Fossilin nykyisin omistaman Misfitin juuri julkistamaa Phase -kelloa.

Myös Emporio Armani Connectedsisältää aktiivisuusseurannan (askeleet, matka, kalorit), unen seurannan, värinähälytykset puheluista ja tekstiviesteistä, hälytyksistä ja kustomoiduista sovellushälytyksistä sekä älypainikkeen jolla voi muun muassa ohjata musiikin toistoa ja laukaista puhelimen kameran. Emporio Armani Connectedinkellonaika synkronoituuautomaattisesti oikein puhelimesta talvi- ja kesäajan tai aikavyökykkeiden välillä siirryttäessä. Lisäksi kello voi esittää ajan kahdelta eri aikavyöhykkeeltä.

Käytännössä Emporio Armani Connectedia käy esimerkiksi erittäin tyylikkäästä aktiivisuusrannekkeesta. Emporio Armani Connected-kellossa ei ole ladattavaa akkua, vaan 6 kuukauden välein vaihdettava paristo. Yhdysvalloissa Emporio Armanin hybridikellon hinnat lähtevät noin 250 dollarista ja eri versioissa kohoavat 400 dollariin.