Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Elisa toi myyntiin HTC:n kannettavan 5G Hub -reitittimen

Elisa on tuonut myyntiin HTC:n 5G Hub -reitittimen, jonka toimitukset alkavat nyt heti. HTC 5G Hubin hinta on 819 euroa.

HTC:n 5G Hub -reititin täydentää Elisan 5G-laitteiden valikoimaa. Elisa on jo aiemmin kertonut aloittaneensa Huawein reitittimen sekä älypuhelinten ZTE Axon 10 Pro 5G:n, Huawei Mate 20 X 5G:n ja OnePlus 7 Pro 5G:n myynnin. HTC:n 5G-reitittimen toimitukset alkavat heti tänään.

HTC 5G Hub sopii sekä koti- että toimistokäyttöön. Sen etuja ovat muun muassa jouheva 4K-suoratoisto ja alhainen latenssi, mikä hyödyttää esimerkiksi pelatessa, sekä nopeammat verkkoyhteydet. Laite voi hyödyntää sekä 4G- että 5G-verkkoja.

HTC 5G Hubin kautta voi liittää verkkoon jopa 20 laitetta ja kannettavan laitteen akku kestää jopa koko päivän. Teknisenä perustana laitteessa on Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri ja Snapdragon X50 -modeemipiiri.

”HTC 5G Hub kasvattaa luontevasti 5G-laitteidemme tarjontaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset laitteet, joilla pääsee nauttimaan 5G:n hyödyistä”, kertoo Elisan liiketoimintajohtaja Ville Valkama.

Elisa avasi kaupallisen 5G-verkon ensimmäisenä Suomessa, ja verkko kattaa tällä hetkellä Tampereen, Jyväskylän, Turun ja Helsingin kaupunkikeskustojen alueet sekä Espoossa Karaportin ja Otaniemen aluetta. Elisan mukaan 5G-verkkoa rakennetaan vauhdilla eri puolilla Suomea. Elisan sivuilta löytyvät yksityiskohtaiset peittoaluekartat.

Elisa on jo aiemmin tuonut ennakkomyyntiin 5G-liittymät älypuhelimiin sekä toisaalta mobiililaajakaistakäyttöön. Elisa tarjoaa 5G-liittymiä kahtena enimmäisnopeusvaihtoehtona, 600 ja 1000 Mbit/s. Elisan myymä nopein 4G-liittymä rajoittuu 300 Mbit/s -nopeuteen. 5G-liittymät toimivat myös 4G-verkoissa niiden maksiminopeudella. Elisan mukaan liittymien arvioitu nopeus 5G-verkossa 10-600/1000 Mbit/s, 4G-verkossa 5-600 Mbit/s ja 3G-verkossa 0,4-35 Mbit/s.

Elisan Saunalahti Mobiililaajakaista 5G -liittymät HTC 5G Hubiin

Rajaton netin käyttö Pohjolassa ja Baltiassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Viro, Latvia ja Liettua) ja 20 Gt/kk -nettipaketti EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan.

  • Elisan Saunalahti Mobiililaajakaista 5G 600M: 34,90 € / kk 12 kk ajan, sen jälkeen 39,90 € / kk
  • Elisan Saunalahti Mobiililaajakaista 5G 1000M: 44,90 € / kk

5G mahdollistaa esimerkiksi moninkertaiset tiedonsiirtonopeudet, lyhyemmän viiveen ja merkittävästi suuremman laitemäärän kytkemisen verkkoon. 5G-verkko mahdollistaa käyttäjilleen nopeammat ja luotettavammat yhteydet, jotka tuovat sujuvuutta esimerkiksi digitaalisten palvelujen käyttöön, kuten erilaisten sisältöjen jakamiseen, pelaamiseen, videoiden katseluun sekä videoneuvotteluihin.