Elisa luovutti ääni- ja e-kirjapalvelunsa kanssa - Elisa Kirja yhdistyy BookBeatiin

Elisa lopettaa ääni- ja e-kirjapalvelunsa Elisa Kirjan.

Elisa Kirjan asiakkaat saavat pääsyn BookBeatin yli 900 000 ääni- ja e-kirjavalikoimaan. Muutos ei edellytä Elisa Kirjan asiakkailta muita toimenpiteitä kuin kirjautumisen uuteen palveluun.

Elisan mukaan Elisa Kirjan kuukausimaksulliset palvelut sekä omaksi ostetut ääni- ja e-kirjat siirtyvät BookBeatiin, ja asiakkaat saavat käyttöönsä BookBeatin ääni- ja e-kirjapalvelun 17. kesäkuuta alkaen.

”Elisa Kirja -palvelu on ollut suomalaisten ääni- ja e-kirjojen pioneeri. Elisa Kirja toi ensimmäisenä netistä kännykkään ladattavat äänikirjat suomalaisten saataville jo vuonna 2010. Yhteistyöllä BookBeatin kanssa haluamme varmistaa, että jatkossakin voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun asiakkaidemme käyttöön. Kiitämme kaikkia Elisa Kirja -palvelun asiakkaita ja tulemme tekemään parhaamme, että siirtyminen BookBeat-palveluun onnistuu mahdollisimman sujuvasti”, kertoo Elisan viihtymisen liiketoiminnan johtaja Sami Aalto.

Asiakkaita tiedotetaan Elisa Kirjan ja BookBeatin yhdistymisestä lähipäivinä.

Lisäksi muutospäivänä 17. kesäkuuta lähetetään sähköpostitse kutsu BookBeatin palveluun, sisältäen ohjeet kirjautumiseen.

Elisa kertoo, että muutoksen jälkeen kuukausimaksu säilyy samana ja kirjat lukukohtineen löytyvät sovelluksesta valmiina.