Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Applen himoitut AirPods-kuulokkeet saa nyt 58 eri värissä

Applen täysin langattomat AirPods-kuulokkeet ovat saaneet kiitosta arvioissa, mutta yksi seikka kuulokkeissa on ihmetyttänyt jo niiden julkistuksesta lähtien: miksi vain valkoisena? Applen olisi ajatellut julkistavan ainakin mustat AirPods-kuulokkeet, kun niiden rinnalla esitellyt iPhone 7 -puhelimet saivat uutuutena mustat värivaihtoehdot.

Mustia AirPodeja ovat lähteneet tarjoamaan jo muutkin pajat, mutta nyt ColorWare korottaa AirPods-kuulokkeiden värivalikoiman 58 erilaiseen vaihtoehtoon. Mukana on tavallisten värien lisäksi metallivärejä, ja lisäksi pinnan voi valita joko kiiltävänä tai mattana.

ColorWaren verkkosivuston kautta onnistuu myös AirPods-kuulokkeiden tilaaminen eri värisenä parina. AirPods-kuulokkeiden lisäksi myös niiden säilytys- ja latauskotelon värjäys onnistuu lisämaksusta.

Halvalla värikkäät AirPods-kuulokkeet eivät tule. Hinta on 289 dollaria kahdelta värjätyltä kuulokkeelta ja AirPods-kotelon värjäys tuo lisähintaa vielä 30 dollaria. Hinnat sisältävät kuulokkeet ja kotelon, joita Apple myy Yhdysvalloissa yhteensä 159 dollarin hintaan.

Valitettavasti kysyntä värillisille AirPods-kuulokkeille näyttää toistaiseksi ylittävän tarjonnan, ja ColorWare kertoo kuulokkeiden olevan myyty loppuun. Kysyntä AirPods-kuulokkeista on kovaa: myös Applen omassa verkkokaupassa toimitusaika on edelleen 6 viikkoa.