Mitä HTC oikein suunnittelee? Huippuluurille povataan uutta nimeä

HTC:n tuleva lippulaiva on kulkenut sekä Perfume- että One M10 -nimillä, joista jälkimmäisen on laajalti oletettu olevan puhelimen lopullinen nimi. Uuden huhun perusteella HTC-huipun nimi voi kuitenkin olla jotain aivan muuta. Samalla esiin on tullut tietoja mahdollisesta julkistuspäivästä.

Jo pidempään on oletettu, että HTC ei esittele uusinta lippulaivapuhelintaan MWC-messuilla. Sen sijaan paljastuksen on uskottu tapahtuvan maaliskuussa. Android Headlinesin mukaan One M10:n julkistus saattaa kuitenkin venyä jopa huhtikuun 11. päivään saakka.

Lisäksi uusin huhu kertoo, että tuleva puhelin ei olekaan nimeltään One M10. One-osan nimestä kerrotaan kuitenkin säilyvän. Tieto on luonnollisesti varmistamaton ja tulisi varmasti monelle yllätyksenä. Toisaalta One M10:n odotetaan ottavan myös ulkonäöllisesti pesäeroa edeltäjiinsä. Tämä huomioon ottaen saattaisi olla ymmärrettävää, että laitetta halutaan uudistaa myös nimipoliittisesti.

Uudistushalut näyttävät olevan HTC:n vastaus alati heikkenevään taloustilanteeseensa. Kun totuttu tapa ei toimi, on kokeiltava jotain uutta. Onkin mielenkiintoista nähdä, kykeneekö One M10 tarjoilemaan suuria yllätyksiä ja kuinka se pärjää kevään muiden lippulaivamallien rinnalla.

HTC One M10 / Perfume Evan Blassin julkaisemassa ensimäisessä kuvassa puhelimesta