Rovio ja Shakira puuhaavat yhteistä peliä

Rovio ilmoitti viime viikolla uudesta peliprojektista. Yhtiö ottaa pesäeroa vihaisiin lintuihin kehittämällä täysin linnutonta pulmapeliä yhdessä tunnetun poptähden kanssa.

Rovio ja Shakira kehittävät parhaillaan yhdessä uutta Love Rocks -peliä. Tosin, jos tarkkoja ollaan, pelin koko nimi on ”Love Rocks starring Shakira”. Poptähti ei siis ole ainoastaan mukana pelin kehityksessä, vaan hänet löytää myös itse pelistä.

Love Rocksissa yhdistellään samanlaisia jalokiviä toisiinsa

Love Rocks vaikuttaa olevan pohjimmiltaan hyvin perinteinen jalokivien yhdistelypeli, jollaisista sovelluskaupat ovat viime vuosina täyttyneet. Rovio tiedostaa itsekin genren tuoman kilpailun ja vakuuttaa, että kyseessä ei ole jälleen yksi Candy Crush.

Rovio-uutuuden erikoisuudeksi kerrotaan kahden vuoden ajan hiottu Drop-3-pelimekaniikka. Kullakin vuorolla pelaaja saa käyttöönsä kolme jalokiveä, jotka voi pudottaa eri puolille pelilautaa. Jalokivien sijoittelulla pyritään luomaan mahdollisimman pitkiä ketjuja ja kasvattamaan näin pistesaldoa. Pelattavaa löytyy yli 150 tasoa, jotka kuljettavat pelaajaa ympäri maailmaa.

Shakira näkyy Love Rocksissa monin tavoin. Pelin taustalla soivat tähden omat kappaleet ja pelaajia kiritetään suorituksissa näyttämällä kullekin kentälle Shakiran saamat parhaat pisteet. Aiemmin Shakira on vieraillut Rovion peleissä Shakira-linnun muodossa, mutta tällä kertaa pelistä ei pitäisi löytyä ainuttakaan lintua.

Love Rocks julkaistaan 15. lokakuuta, eli jo tällä viikolla. Peli nähdään useilla mobiilialustoilla. Google Playssa pelaajat voivat jo rekisteröityä ennakkoon ja saada näin ilmoituksen, kun peli on saatavilla.