Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Edullisin Honor-puhelin sai seuraajan – tällainen se on

Honor on julkaissut sen lokakuussa esitellyn Honor 5X:n Intiassa, ja samassa yhteydessä esiteltiin myös uusi Honor Holly 2 Plus. Kyseessä on seuraaja aiemmin Honor-malliston halvimman puhelimen titteliä hallussaan pitäneelle Honor Hollylle.

Polykarbonaattikuorinen Honor Holly 2 Plus sisältää viisituumaisen IPS-näytön 1280 x 720 pikselin tarkkuudella, suorittimena on neliytiminen, 64-bittinen MediaTek MT6735P ja RAM-muistia on kaksi gigatavua. Sisäistä tallennustilaa on 16 gigatavua ja lisätilaa saa tarvittaessa muistikortilla. Kameraosastolla on reilusti edeltäjää enemmän megapikseleitä, sillä Holly 2 Plussan etupuolelta löytyy viiden megapikselin kamera ja takana kuvia ottaa f/2,0 aukolla, LED-salamalla ja 13 megapikselin kennolla varustettu kamera.

Honor Holly 2 Plus on varustettu peräti 4000 milliampeeritunnin akulla ja laitteessa on myös erityinen SmartPower -virransäästötila, joka tuo jopa 30 prosenttia lisää akkukestoa. Lisäksi Holly 2 Plus sisältää muun muassa kaksi SIM-korttipaikkaa sekä 4G LTE -yhteyden.

Julkistuksesta kertoneen PhoneRadarin mukaan Honor Holly 2 Plussan hinta Intiassa jää alle 10 000 rupiaan, eli puhutaan samasta alle 140 euron hintaluokasta kuin edeltäjä Honor Hollyn kohdalla. Holly 2 Plussan tarkemmasta julkaisuaikataulusta ei vielä ole tietoa.