Uusi verkkokauppa Teknavi.com

ZTE:ltä edullinen premium-luuri

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja ZTE esitteli aiemmin tänä vuonna Axon-huippupuhelimensa. Silloin yhtiö kertoi, että tulossa on myös Axon mini -puhelin, mutta silloin paljastettiin vain vähän tietoja itse puhelimesta. Nyt ZTE Axon mini on tullut myyntiin Kiinassa ja saatavuus muualle myöhemmin. ZTE kertoo asiasta tiedotteessaan.

ZTE Axon minissä on paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia. Huawei Mate S:n ja uusien iPhonien tapaan puhelimessa on paineentunnistava näyttö, joten se huomaa eron voimakkaan ja kevyen painalluksen välillä. ZTE on panostanut myös tunnistautumiseen. Se onnistuu äänen, sormenjäljen tai silmän avulla.

Puhelin rakentuu vahvan metallin ympärille. Axon minissä on käytetty alumiinin ja titaanin sekoitusta, jota käytetään myös Boeing 787 -lentokoneissa. Laitteen takapuolella on 13 megapikselin tuplakamera.

 

 

ZTE Axon minin muita teknisiä ominaisuuksia listattuna:

  • 5,2 tuuman Full HD -näyttö Super AMOLED -tekniikalla
  • Qualcommin valmistama kahdeksanytiminen Snapdragon 616 -järjestelmäpiiri
  • Kolme gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja muistikorttipaikka
  • Kahdeksan megapikselin etukamera
  • 2 800 milliampeeritunnin akku
  • Värivaihtoehdot: kulta, hopea, ruusukulta

ZTE Axon mini tulee myyntiin tulevien kuukausien aikana Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Australiassa, Turkissa ja monissa Aasian maissa. Vielä ei ole tieto siitä, tuleeko laite myyntiin Suomessa, mutta laitteen voi varmasti hankkia itselelen verkkokauppojen kautta. Kultaiset ja hopeiset versiot maksavat 329 euroa, kun taas ruusukultainen versio maksaa 349 euroa.