Dr. Mario World julkaistaan Android- ja Apple iOS -laitteille 10. heinäkuuta

Nintendon seuraava mobiilipeli, Dr. Mario World, julkaistaan 10. heinäkuuta. Pelin tarkoituksena on tuhota virukset lääkekapseleita yhdistelemällä.

Dr. Mario -peleillä on pitkät perinteet jo 1990-luvulta alkaen. Tetrismäinen älypeli saapuu Androidille ja iOS:lle ja pelaaminen on tuttua Dr. Mariota: värikkäitä lääkekapseleita yhdistelemällä on pelaajan tuhottava värikkäät virukset määräajassa.

Pelissä tuhotaan viruksia lääkekapseleita yhdistelemällä.
Pelissä tuhotaan viruksia lääkekapseleita yhdistelemällä.

Kun vähintään kolme kapselia yhdistää sormella liu’uttamalla jonoksi, häviävät ne kentältä samoin kuin pötköön mahdollisesti liittyvät virukset. Dr. Mario Worldissa ei ole perinteistä aikarajaa, vaan sen sijaan lääkekapseleiden määrää on rajoitettu. Tehtävänä on tuhota kaikki virukset, ennen kuin kapselit loppuvat.

Peli sisältää myös sosiaalisen elementin. Ystäviä voi auttaa kesken pelin, mutta heidät voi haastaa myös kahdenväliseen kilpaan, joko samassa huoneessa tai Internetin välityksellä. Mukana on myös kilpailullinen online-pelitila pelaajarankkauksineen.

Dr. Mario World julkaistaan sekä Androidille että iOS:lle 10. heinäkuuta. Peli on ladattavissa ja pelattavissa ilmaiseksi, mutta mukana on myös valinnaisia ostoja.