Uusi verkkokauppa Teknavi.com

DNA ja Elisa tuovat koko uutuus-Nokioiden joukon myyntiin – ”vahva usko menestykseen”

DNA ja Elisa ovat ilmoittaneet erikseen tuovansa uudet Nokia-älypuhelimet ja Nokia 3310:n myyntiin Suomessa.

Tarkempi myyntiintulopäivämäärä kerrotaan vasta toisen vuosineljänneksen eli huhti-kesäkuun aikana. Myyntiin tulevat Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 -älypuhelimet sekä uusi Nokia 3310, jotka esiteltiin reilu viikko sitten Barcelonassa Mobile World Congressin yhteydessä.

Elisan ja DNA:n lisäksi muitakin jälleenmyyjiä, kuten Verkkokauppa.com, ovat jo aloittaneet perinteiseen tapaansa ennakkomyynnin, mutta ilman varsinaista yhteistyötä Nokia-puhelimia myyvän HMD Globalin kanssa.

”Olemme innoissamme Nokia-puhelimien uudesta tulemisesta. Meillä on vahva usko uuden upean malliston menestykseen. Suomessa Nokian tuotemerkillä on aivan erityinen asema, joten uudet puhelimet ovat DNA:lle erittäin mieluisa myyntituote ja ne herättävät asiakkaissamme varmasti suurta kiinnostusta”, kertoo DNA:n kuluttajamyynnin johtaja Sami Aavikko.

”Uusien Nokia-puhelinten myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin laajemman valikoiman. Odotamme mielenkiinnolla, millaisen vastaanoton tämän perinteikkään laitemerkin paluu markkinoille saa”, toteaa puolestaan Elisan liiketoimintajohtaja Jan Virkki kertoo.

”Tarjoamme laadukkaita Nokia-puhelimia kaikille kuluttajille. Olemme erityisen iloisia siitä, että Kiinassa lanseeraamamme Nokia 6 -malli on noussut nimenomaan nuorison suosikiksi”, sanoo HMD Global Oy:n Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela.

Nokia 3:n hinnaksi on globaalisti ilmoitettu 139 euroa, Nokia 5:lle 189 euroa ja Nokia 6:lle 229 euroa ja sen erikoisversiolle 299 euroa.

”Edelleen sadat tuhannet DNA:n asiakkaat käyttävät Nokia-puhelimia. Nyt he voivat päivittää laitteensa uuteen aikaan ja pääsevät nauttimaan erinomaisesta käyttökokemuksesta ja uudesta muotokielestä. Uudet Nokia-puhelimet ovat upeita ja ne ovat herättäneet suurta mielenkiintoa asiakkaidemme keskuudessa”, sanoo Aavikko.

”Uusien älypuhelimien rinnalla julkistettu päivitetty Nokia 3310 -malli on hauska ja tervetullut lisä mallistoon. Verkossamme on vielä tuhansia Nokia 3310 -klassikkopuhelimen käyttäjiä, joiden ei jatkossakaan tarvitse muuttaa käyttötottumuksiaan. Malli on myös loistava varapuhelin kesän rientoihin ja festareille”, Aavikko vinkkaa.

”Uskon, että uutta Nokia 3310-puhelinta tullaan hankkimaan sekä peruspuhelimien kohderyhmässä että sen ulkopuolella. Älypuhelinkäyttäjien keskuudessa Nokia 3310 on houkutteleva vaihtoehto rinnakkaispuhelimeksi, ja se voi kiinnostaa nostalgia-arvonsa ja persoonallisen retromuotoilunsa vuoksi myös niin sanottuna statement-puhelimena”, Virkki sanoo.

Nokia 6.
Nokia 6.
Nokia 5.
Nokia 5.
Nokia 3.
Nokia 3.