Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Lapsiperheille mielenkiintoinen palvelu Disneyltä – ei vielä Suomeen

Disney julkaisee ensi kuussa oman suoratoistopalvelunsa. Kuukausimaksulla toimiva DisneyLife tuo tarjolle klassista Disney-sisältöä ja keskittyy erityisesti Euroopan markkinoille.

DisneyLife on tilauspalvelu, jonka kautta käyttäjät voivat katsella monenlaista Disney-sisältöä. Tarjolle tulee Disney Channelin TV-sarjoja, klassikkoelokuvia ja uudempia Pixar-elokuvia. Nimikkeiksi mainitaan ainakin Lumikki ja seitsemän kääpiötä, Viidakkokirja ja Toy Story.

Toistaiseksi luvassa ei kuitenkaan ole Disneyn muiden omistusten, kuten Marvelin tai Star Warsin sisältöä. Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger pitää kuitenkin mahdollisena, että DisneyLifen luoma pohja saattaa mahdollistaa oman palvelunsa kyseisille mediasisällöille tulevaisuudessa.

TechCrunchin mukaan DisneyLife on tarkoitettu Euroopan markkinoille. Palvelu julkaistaan ensin Iso-Britannissa ja tarjonta laajenee muihin Euroopan maihin – kuten Ranskaan, Espanjaan, Italiaan ja Saksaan – vuonna 2016. DisneyLifen tärkeimmiksi tarkoituksiksi mainitaan suora yhteys asiakkaisiin ja katsojien vapaus kuluttaa sisältöä omaan tahtiinsa.

Disney suunnittelee suoratoistopalvelunsa hinnaksi 9,99 puntaa eli noin 14,3 euroa. Tuttuun tapaan kuukausimaksulla voi katsoa tarjolla olevaa materiaalia rajattomasti. Tarjolle tulee Disney-teemaisia käyttäjäprofiileja ja vanhemmille tarkoitettuja hallintatyökaluja. Sisältöä voi myös ladata laitteille offline-katselua varten. Lisäksi kuukausimaksuun sisältyy yksi ilmainen Disney-mobiilisovellus joka kuukausi.

DisneyLife julkaistaan aluksi iOS- ja Android-sovelluksena. Muita alustoja lisätään mukaan myöhemmin.