Call of Duty: Warzone Mobile -mobiilipeli julkaistiin Androidille ja Apple-laitteille

Call of Duty: Warzone Mobile on nyt julkaistu Androidille ja iOS:lle. Pelaamaan voi siirtyä vaikka heti.

Alun perin jo vuonna 2022 ensi kertaa mainittu Call of Duty: Warzone Mobile on nyt julkaistu. Pelata voi sekä Androidilla että iOS:llä maksutta, minkä ohella peli tarjoaa lukuisia sisäisiä ostoja muun muassa uusia aseita ja muita lisävarusteita kaipaaville.

Call of Duty: Warzone Mobilen perusresepti on sama kuin kotikonsoleilla: viimeiseksi selvinnyt on voittaja vauhdikkaissa, jopa 120 pelaajan taisteluissa.

Call of Duty: Warzone Mobilen käyttöliittymää.

Heti alussa Warzone Mobilessa on mukana monta pelattavaa karttaa, kuten 120 pelaajan taistelut mahdollistava Verdansk sekä 48 pelaajaa tukeva Rebirth Island. Molemmat ovat tuttuja muilta alustoilta, pelinkehittäjä Activision kertoo.

Muita karttoja ovat muun muassa Shipment, Scrapyard ja Shoothouse. Niin ikään useita pelisarjan ystäville tuttuja pelitiloja, kuten Team Deathmatch, Kill Confirmed ja Domination on saatavilla.

Mukana on useita tuttuja karttoja, kuten Verdansk.

Pelikokemusta voi monipuolisesti mukauttaa esimerkiksi virtuaalisia ohjaintikkuja ja grafiikoita säätämällä. Kuten mainittua, on pelaaminen ilmaista, mutta myös sisäisiä ostoja hyödynnetään.

Call of Duty: Warzone Mobilessa kerätyt kokemuspisteet näkyvät myös Modern Warfare II:ssa sekä samaisen Warzonen PC- ja konsoliversioilla. Näin ollen eri alustoilla räiskimisestä saa hyötyä esimerkiksi uusia aseita keräiltäessä.

Call of Duty: Warzone Mobile on nyt ladattavissa App Storesta ja Google Playsta.

On hyvä huomioida, että Call of Duty: Warzone Mobile on verrattain raskas mobiilipeli. Itse sovelluksen koko on 1,5 gigatavua, minkä ohella se vaatii 5 gigatavua tilaa välttämättömille lisälatauksille.

RAM-käyttömuistia on oltava ainakin 4 gigatavua, ja järjestelmäpiiriksi suositellaan ainakin Qualcomm Snapdragon 720G:n tasoista tai sitä uudempaa suoritinta. Useimmat vuoden 2020 jälkeen julkaistut keskihintaiset tai sitä kalliimmat älypuhelimet pyörittänevät täten peliä ongelmitta.