Bosen uutuuskuulokkeiden taustamelua voi säätää itse

Bose ei ole tähän mennessä tarjonnut valikoimissaan taustamelun poistavia langattomia kuulokkeita. Nyt asiaan tulee korjaus kun valmistaja tuo uutuuskuulokkeensa markkinoille syyskuusta lähtien. Uutuustuotteet ovat nyt ennakkotilattavissa.

Bosen QuietComfort 35 on langaton kuuloke, jonka taustamelun kovuutta käyttäjä voi säätää itse. QuietComfort 30 on samalla tekniikalla varustettu in-ear-kuuloke. Taustameluttomuudesta on hyötyä esimerkiksi kovassa tuulessa tai silloin kun ympärillä on paljon puheensorinaa. Uutuuskuulokkeissa on tarjolla ominaisuus, joka mahdollistaa käyttäjän oman äänen kuulemisen kuuloke-elementin kautta. 

QC35:ssa on uudenlainen dgitaalinen eqvalisaattori joka tasapainottaa ääntä. Valmistaja lupaa kuulokkeille 20 tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. Jos käyttäjä haluaa käyttää kuulokkeita langallisina, mukana tulee johto sitä varten. QC35 tulee myyntiin mustan ja hopean värisenä.

Valmistajan uutuuksiin lukeutuvat myös kuntoiluun tarkoitetut SoundSport- ja Soundsport Pulse -kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu sykemittari.

QC35 on ennakkotilattavissa 429,95 eurolla. QC30 on saatavilla syyskuusta lähtien 349,95 euron hintaan.

SoundSport-kuulokkeet ovat niin ikään ennakkotilattavissa 209,95 euron hintaan. SoundSport Pulse on saatavilla syyskuusta lähtien 259,95 eurolla.