Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Bose uudisti himoitut kuulokkeensa – QuietComfort 35 II:ssa mukana Google Assistant

Bosen uudistettu versio sen suosituista ja arvosteluissa kehuja keränneistä QuietComfort 35 -kuulokkeista ehti muutama päivä sitten lipsahtaa jo ennenaikaisesti julki, mutta nyt uusi kuulokemalli on ihan virallisesti esitelty. QuietComfort 35 II tarjoaa edelleen Bosen ylistettyä vastamelutekniikkaa, mutta merkittävänä uutuutena mukana on nyt myös Google Assistant -digiapuri.

9to5Googlen mukaan Google on jo tovin työskennellyt tuodakseen puhuvan ja puhetta ymmärtävän Google Assistant -apulaisen kuulokkeisiin, ja ensimmäisenä markkinoille ennättää juuri Bose QC 35 II. Mukana on ensimmäisen sukupolven QC35-kuulokkeista tutut ominaisuudet ja toiminnot, mutta uutuutena kuulokkeissa on Action-painike, jolla voi aktivoida Assistantin.

Google Assistant voi kuulokkeissa esimerkiksi lukea ääneen saapuneita viestejä, muistuttaa kalenteritapahtumista tai kertoa tärkeimmät uutisotsikot eri uutislähteistä. Lisäksi Assitantia voi puheella käyttää puheluiden soittamiseen tai musiikkitoiston ohjaamiseen. Assistant toimii kuulokkeiden kautta, mutta käytännössä se tarvitsee toimiakseen joko Android- tai iOS-puhelimeen asennetun Googlen sovelluksen ja Bluetooth-yhteyden puhelimeen.

Tätä kirjoitettaessa ei uutuuskuulokkeita vielä löydy Bosen Suomen verkkosivuilta, mutta eipä Google Assistantkaan vielä ole suomea oppinut. Oletettavasti kuulokkeet ja Assistant jossain vaiheessa kuitenkin tännekin saapuvat. Yhdysvalloissa uutuuskuulokkeilla on hintaa 349,95 dollaria, Suomessa hinta asettunee aiemman mallin tavoin 400 euron luokkaan.