Kotimainen unenseuraaja päivittyi myös Androidilla

Beddit on Suomesta lähtöisin oleva unenseurantajärjestelmä, joka koostuu lakanan alle sijoitettavasta sensorista ja tuloksia esittelevästi sovelluksesta. Beddit-sovelluksen Android-versio on nyt saanut suuren päivityksen.

Beddit päivitti iOS sovelluksensa uusittuun 2.0-versioon jo keväällä. Android-käyttäjät ovat kuitenkin saaneet odottaa päivitystä lähes vuoden loppuun saakka.

Bedditin mukaan päivitetty sovellus tuo mukanaan monia hyödyllisiä uudistuksia. Ensinnäkin sovelluksen ulkoasua on uusittu. Samalla kaikki tärkeimmät tiedot on pyritty tuomaan välittömästi nähtäville.

Beddit-sovellus laskee myös käyttäjälleen joka yön päätteeksi niin sanotun SleepScoren, jonka on tarkoitus kuvata yhdellä luvulla, kuinka hyvin käyttäjä yönsä nukkui. Unipisteisiin vaikuttavat monet asiat, kuten syke, hengitys, kuorsaus ja unen kesto. Käyttäjä tietää nukkuneensa hyvin päästessään sovelluksen määrittämälle ”vihreälle alueelle”.

Bedditin uusittu Android-sovellus on nyt saatavilla Google Playssa. Sivuhuomiona monilla käyttäjillä tuntuu olleen syksyn aikana ongelmia Bedditin ja Android 6.0 Marshmallow’n yhteensopivuuden kanssa. Toivoa sopii, että toimintavarmuus paranee joko tämän tai tulevien päivitysten myötä.