Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Bank Norwegian lisäsi tuen Googlen, Fitbitin ja Garminin lähimaksutoiminnoille ja toi saataville rannekkeen sisällä toimivan minikortin

Bank Norwegian on kertonut lanseeraavansa uuden minikortin, joka sopii kuljetettavaksi ranteessa mukana tulevan silikonirannekkeen sisällä. Lisäksi Bank Norwegian lisää samalla tuen muutamille mobiilimaksutavoille.

Bank Norwegianin luottokortin voi nyt ottaa käyttöön Google Pay, Fitbit Pay ja Garmin Pay -palveluissa. Google Pay -sovellusta voidaan käyttää määrättyjen Android-laitteiden, kuten älypuhelinten ja Googlen Wear OS -älykellojen kanssa, kun taas Fitbit Pay ja Garmin Pay toimivat tietyissä Fitbit- ja Garmin-älykelloissa. Apple Pay -tuki jää vielä puuttumaan Bank Norwegianin palvelutarjonnasta.

Helppoon lähimaksamiseen Bank Norwegian panostaa myös pienikokoisella minikortilla, joka vastaa kooltaan tavallista SIM-korttia. Korttia on tarkoitus käyttää asetettuna mukana toimitettavan silikonirannekkeen sisälle. Ratkaisu on vedenkestävä.

"Maksuvälineiden kehitys on viime vuosien aikana edennyt suurin harppauksin. Erilaisten Wallet-palvelujen lanseeraamisen lisäksi uskomme, että lähimaksulla toimiva minikortti tekee Norwegian-kortista tarkoituksenmukaisemman ja käytännöllisemmän vaihtoehdon yhä useammalle asiakkaalle. Rannekkeen, älykellon tai älypuhelimen käyttäminen maksuvälineenä voi monissa tilanteissa olla hyvin kätevää", Bank Norwegianin viestintäjohtaja Kai-Morten Terning kertoi Dinero.no-sivustolle.

Minikortti on lähimaksulla toimiva maksuväline. Alle 50 euron ostosten yhteydessä PIN-koodia pyydetään tasaisin väliajoin, ja yli 50 euron ostokset vaativat aina PIN-koodin.

Minikortin saa tilattua maksutta, ja minikortin käyttäminen kerryttää CashPoint-pisteitä ja toimii muutenkin samalla tavalla kuin alkuperäinen Norwegian-korttikin.

Päivitetty kello 13.51: Lisätty sitaatti ja linkki.