Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Bang & Olufsenilta uudet täyslangattomat Beoplay E8 Sport -kuulokkeet

Kuulokevalmistaja Bang & Olufsen on esitellyt uudet täyslangattomat kuulokkeet. Beoplay E8 Sport -kuulokkeissa on aktiivinen taustamelun vaimennus ja laadukas ääni, valmistaja lupailee.

Beoplay E8 Sport -kuulokkeet maksavat 350 euroa. Ne julkaistaan 9. heinäkuuta mustana ja turkoosina.

Täyslangattomissa Beoplay E8 Sport -nappikuulokkeissa on neljän mikrofonin avulla toteutettu taustamelutoiminto sekä Bang & Olufsenin muistakin kuulokkeista tuttu Transparency Mode -tila, joka päästää haluttaessa läpi myös ympäristön ääniä.

Mukana toimitetaan latauskotelo.
Mukana toimitetaan latauskotelo.
Värivaihtoehdot ovat musta ja turkoosi.
Värivaihtoehdot ovat musta ja turkoosi.

Kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.1 -yhteyksiä ja Qualcomm aptX -standardia ja tarjoavat valmistajansa mukaan täyteläisen äänen. Akku kestää yhdellä latauksella seitsemisen tuntia, ja mukana toimitettavan latauskotelon avulla kuunteluaika nousee 30 tuntiin. Latauskotelossa on myös ilmoitusvalo esimerkiksi akun varauksesta viestimässä.

Saataville on tulossa myös erikseen ostettava langaton latausalusta kuulokkeille.

Beoplay E8 Sport -kuulokkeet on suojattu vedeltä ja pölyltä IP57-luokituksen mukaisesti, joten ne kestävät upotuksen metrin syvyyteen 30 minuutiksi.

Kuulokkeet tukevat lisäksi kosketuskomentoja, ja nappikuuloketta hipaisemalla voi esimerkiksi tauottaa musiikintoistoa, vastata puheluihin ja hallinnoida taustamelun suodatusta.