Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Ärsyttävätkö väärinpäin tallentuneet kuvat? Google Kuvat kääntää ne nyt vaivatta

Google Kuvat on oivallinen sovellus puhelimellaan paljon kuvaavalle. Pilvipohjainen palvelu vapauttaa tallennustilaa puhelimesta, kun kuvat voi tallentaa pilveen, ja sovellus tarjoaa myös laajasti mahdollisuuksia kuvien muokkaamiseen ja jakamiseen. Nyt Google Kuvat -sovelluksen Android-versio on saanut muutamia fiksuja uudistuksia.

Ehkäpä kätevin uudistus Google Kuvissa on, että se osaa ehdottaa kuvien kiertämistä oikeaan suuntaan. Hyvin usein puhelimella kuvatessa saattavat kuvat näyttäytyä kyljellään, kun ne siirtää pilveen tai muualle. Google Kuvat osaa nyt ehdottaa kyljellään olevien kuvien kääntämistä oikeaan suuntaan. Käyttäjän tarvitsee vain tarkistaa käännettäviksi ehdotetut kuvat ja hyväksyä kääntö yhdellä painalluksella.

Lisäksi päivityksen myötä Google Kuvat tunnistaa kasvot kuvissa ja osaa niiden perusteella tuoda paremmin esille muistoja ja kohokohtia. Jos esimerkiksi uusissa kuvissa esiintyy paljon tyttö- tai poikaystävän kuvia, Kuvat etsii vanhemmista kuvista samoja kasvoja ja tarjoaa niitä muistoissa. Vastaavasti paljon uusissa kuvissa esiintyvät kasvot nostetaan esille tuoreisiin kohokohtiin.

Google Kuvat -sovelluksen päivityksen voi napata Google Play -sovelluskaupasta.