Pitkä ylimääräinen odotus: Applen BeatsX-uutuuskuulokkeiden toimitukset vihdoin alkamassa

Apple on vihdoin tuomassa myyntiin myös langattomat BeatsX-kuulokkeensa, joiden piti alun perin tulla saataville jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella. Apple myönsi BeatsX-kuulokkeiden lisämyöhästymisen kertoessaan myös pari kuukautta myöhästyneiden AirPodsien ensimmäisten toimitusten alkamisesta joulun alla.

CNETin mukaan uudet BeatsX-kuulokkeet ovat tulossa myyntiin 10. helmikuuta Yhdysvalloissa Apple-myymälöissä ja Applen verkkokaupassa. Toimitukset myös täällä päin maailmaa alkanevat aivan lähiaikoina.

BeatsX-värivalikoimaan esiteltiin nyt myös kaksi uutta vaihtoehtoa. Aluksi toimitukset käynnistyvät valkoisessa ja mustassa värissä, jotka saavat myöhemmin seuraa uudesta harmaasta ja sinisestä.

Kuulokkeiden hinta on 149,95 euroa.

Myös BeatsX-kuulokkeet sisältävät Applen uuden W1-piirin AirPodien sekä ensimmäisenä myyntiin tulleiden Beats Solo3 Wireless ja Powerbeats3 Wireless -kuulokkeiden tavoin. W1-piirin ansiosta kuulokkeiden paritus kaikkien käyttäjän Applen laitteiden kanssa käy vaivattomasti. BeatsX:t tarjoavat 8 tunnin akunkeston ja 5 minuutin latauksella lisää käyttöaikaa saa 2 tuntia.

Applen AirPodeista BeatsX-kuulokkeet eroavat in-ear-muodollaan sekä kaulahihnalla.