Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Pukinkonttiin? Applen uusi suojakotelo iPhonelle lähes tuplaa akkukeston

Apple on vähin äänin julkaissut sopivasti joulumarkkinoille uuden lisävarusteen iPhone 6:lle ja 6s:lle. Kyseessä on silikonista valmistettu suojakotelo, joka sisältää myös akun. Lisäakun ansiosta suojakotelo tuo rutkasti lisää käyttöaikaa iPhonelle.

iPhone 6s Smart Battery Case on uuden lisävarusteen näppärä nimi, ja kotelo on saatavilla mustana ja valkoisena. Se sopii 4,7-tuumaisella näytöllä varustetuille iPhone 6:lle ja 6s:lle ja Applen mukaan lisäakun kanssa iPhone kestää jopa 25 tuntia käyttöä yhdellä latauksella. Internetin selausaikaa LTE-yhteydellä ilmoitetaan 18 tuntia, kun ilman lisäakkua iPhone 6s:lle ilmotetaan 10 tuntia.

Silikonista valmistettu suojakotelo on sisältä verhoiltu pehmeällä mikrokuituvuorella, joka estää puhelinta naarmuuntumasta. Kotelo on yhteensopiva esimerkiksi Applen oman Lightning Dock -telakan kanssa, eli puhelimen voi pitää kotelossa jatkuvasti ja ladata molemmat samalla kertaa. Lisäksi iPhone osaa kertoa lukitusruudulla ja ilmoituskeskuksessa lisäakun jäljellä olevan varauksen.

Hintaa iPhone 6s Smart Battery Casella on 119 euroa ja se on saatavilla ainakin jo Applen omasta verkkokaupasta.