Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple toi myyntiin uuden tietokoneensa -hinta jopa yli 15 000 euroa

Apple on tuonut myyntiin iMac Pro -all-in-one-tehopöytätietokoneensa. iMac Pro tuli tilattavaksi Applen verkkokaupassa tänään.

iMac Pro on Applen toistaiseksi tehokkain Mac-tietokone.

iMac Pro on varsinainen tehopakkaus. Se on varustettu 27 tuuman 5K-näytöllä, joko 8, 10, 14 tai 18 ytimen Intel Xeon -suorittimella, AMD:n Radeon Pro Vega -näytönohjaimella, jopa 128 gigatavulla RAM-muistia ja jopa 4 teratavulla flash-tallennusmuistia. iMac Pro sisältää myös neljä USB-C / Thunderbolt 3 -porttia sekä 10 gigabitin Ethernet-liitännän neljän perinteisen USB-liitännän, muistikorttipaikan ja 3,5 millimetrin kuulokeliitännän lisäksi.

Suomessa koneen lähtöhinta on 5 599 euroa, jolla saa 3,2 gigahertsin 8-ytimisen Intel Xeon W ‑prosessorin 4,2 gigahertsin Turbo Boostilla, 32 Gt 2666 MHz ECC RAM -muistia, 1 teratavun SSD-tallennusmuistia sekä Radeon Pro Vega 56 -näytönohjaimen, jossa on 8 gigatavua HBM2-muistia.

Valitsemalla iMac Prohon 18-ytimisen suorittimen, 128 gigatavua RAM-muistia, 4 teratavua tallennusmuistia ja paremman Radeon Pro Vega 64 -näytönohjaimen, nousee koneen hinta korkeimmillaan 15 439 euroon. Lisäksi lisähintaisina optioina voi vielä hankkia sekä Magic Mouse 2:n että Magic Trackpad 2:n ja VESA-kiinnityspaketin, sekä tietenkin ohjelmistoja.

8-ytimisellä suorittimella ja lähtötason muullakin tekniikalla iMac Pron toimitusajaksi ennustetaan 4-6 arkipäivää, muisti- tai näytönohjainpäivityksellä 1-2 viikkoa, kuten myös 10-ytimisellä suorittimella. 14- tai 18-ytimisellä suorittimella varustetun iMac Pron toimitusaikaennuste on 6-8 viikkoa.

iMac Pron mukana toimitetaan tähtiharmaa Magic Keyboard -näppäimistö ja Magic Mouse 2 -hiiri. Lisävarusteet, kuten myös musta Lightning-kaapeli, ovat saatavilla vain iMac Pron oston yhteydessä.

iMac Pron mukana tulee tarvittavat lisävarusteet. Lisämaksusta saa myös Magic Trackpad -kosketuslevyn.
iMac Pron mukana tulee tarvittavat lisävarusteet. Lisämaksusta saa myös Magic Trackpad -kosketuslevyn.