Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Applen uudet iPad mini ja iPad tulivat saataville

Myös uudet iPadit ovat saatavilla tästä päivästä alkaen.

Uusien iPhone 13 -puhelinten lisäksi tänään perjantaina 24. syyskuuta alkaen saataville tulivat myös tiistaina 14. syyskuuta julkistetut uudet 6. sukupolven iPad mini ja 9. sukupolven iPad, jotka tulivat tilattaviksi heti julkistuksensa jälkeen.

Uusista iPadeista iPad minin saatavuus on myynnin alkuvaiheessa huomattavasti heikompi, sillä sen toimitusaikaennusteet Applen omassa verkkokaupassa ovat venähtäneet useampien mallivarianttien osalta 4-6 viikkoon, eli mahdollisesti jopa marraskuulle asti. Osa mallivarianteista on saatavilla kuitenkin nopeamminkin, ja muuten tilanne voi vaihdella jälleenmyyjäkohtaisesti.

Uusi iPad mini on saatavilla neljänä värivaihtoehtona, jotka ovat tähtiharmaa, pinkki, violetti ja tähtivalkea, kahtena tallennusmuistivaihtoehtona, sekä Wi-Fi- ja lisäksi myös 5G-mobiiliverkkoyhteyttä tukevina Wi-Fi-Cellular-versioina.

Uusi iPad mini sisältää edeltäjäänsä suuremman 8,3 tuuman IPS LCD -näytön pienemmillä reunuksilla, virtapainikkeeseen oikeassa yläkulmassa sijoitetun Touch ID -sormenjälkilukijan kotipainikkeen sijaan, uuden iPhone 13 -puhelimistakin löytyvän A15 Bionic -järjestelmäpiirin, 12 megapikselin takakameran ja 12 megapikselin 122 asteen ultralaajakulmaisen etukameran. Liitäntänä on myös nyt USB-C kuten aiemmin jo iPad Airissa ja iPad Pro -laitteissa.

Uuden 6. sukupolven iPad minin hinnat Suomessa ovat:

  • iPad mini, 64 Gt, Wi-Fi: 569 €
  • iPad mini, 64 Gt, Wi-Fi + Cellular: 739 €
  • iPad mini, 256 Gt, Wi-Fi: 739 €
  • iPad mini, 256 Gt, Wi-Fi + Cellular: 909 €
9. sukupolven iPadin värivaihtoehdot ovat tähtiharmaa ja hopea.
9. sukupolven iPadin värivaihtoehdot ovat tähtiharmaa ja hopea.

Applen samalla uuden iPad minin rinnalla esittelemän 9. sukupolven iPadin, joka tuo uudistuksina yhtä sukupolvea uudemman A13 Bionic -järjestelmäpiirin ja 12 megapikselin ultralaajakulmaisen etukameran verrattuna 8. sukupolven iPadiin, saatavuus on paljon parempi.

Toimituksia uusille iPad-tilauksille luvatana vielä lokakuun alkupuolen aikana.

Uuden 9. sukupolven iPadin hinnat Suomessa ovat:

  • iPad, 64 Gt, Wi-Fi: 399 €
  • iPad, 64 Gt, Wi-Fi + Cellular: 539 €
  • iPad, 256 Gt, Wi-Fi: 569 €
  • iPad, 256 Gt, Wi-Fi + Cellular: 709 €

Värivaihtoehdot ovat tähtiharmaa ja hopea.