Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Applen Smart Battery Case -lisäakkukuorissa iPhone XR / XS / XS Max -puhelimille latausongelmia – Apple vaihtaa vialliset uuteen

Apple on kertonut aloittaneensa vaihto-ohjelman iPhone XR:n, iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin Smart Battery Case -lisäakkukuorien osalta, koska se on havainnut niissä voivan esiintyä ongelmia latauksessa.

Applen mukaan ongelma koskee osaa kuorista, ja voi ilmetä kahdella eri tavalla: joko kuoren itsensä sisältämä akku ei lataudu tai latautuu vain ajoittain kytkettäessä se laturiin, tai toisaalta akkukuori ei lataa iPhonea lainkaan tai vain ajoittain.

Ongelmista kärsivät Smart Battery Case -kuoret on valmistettu tammikuun ja lokakuun 2019 välisenä aikana. Applen mukaan latausongelmat eivät aiheuta turvallisuusriskiä.

Apple kertoo, että se itse tai valtuutetut Apple-huoltoliikkeet vaihtavat Smart Battery Case -kuoret uusiin, jos ne kuuluvat ongelmallisten laitteiden erään.

Apple mainitsee myös, ettei vaihto-ohjelma laajenna kuorten tavanomaista takuuta. Vaihto-ohjelma kattaa Smart Battery Case -kuoret 2 vuoden ajan niiden alkuperäisestä ostopäivästä.

Apple hävittää ongelmista kärsivät lisäakkukuoret ympäristöystävällisellä tavalla.