Apple Watchin lisävaruste tuli myyntiin – liian kallis?

Applen omaan verkkokauppaan on nyt tullut myyntiin uusi lisälaite Watch -älykellolle. Pari päivää sitten verkkoon vuoti kuvia myyntipakkauksesta ja itse lataustelakasta. Nyt Apple Watchin omistajat voivat hankkia itselleen uuden lataustelakan – joskin suhteellisen korkeaan hintaan.

Uusi Apple Watchin magneettinen lataustelakka maksaa Apple Storessa 89 euroa, joka tuntuu varsin paljolta lataustelakalle. Pyöreän telakan keskellä on pienempi ympyrä, johon Apple Watchin voi kiinnittää magneetin avulla latautumaan. Laturiosan voi myös nostaa pystyyn, minkä avulla kello voi toimia kätevästi vaikkapa yöpöytäkellona. Lataustelakka toimii kaikkien Apple Watch -mallien kanssa.

Kun Apple Watchin laittaa telakkaan latautumaan kyljellään, menee kello automaattisesti yöpöytätilaan, jolloin sitä voi käyttää herätyskellona. Yöpöytätilassa laitteessa näkyy digitaalisesti kellonaika, päivämäärä, mahdollisen herätyksen kellonaika ja akun varaustila.

Apple Watch yöpöytätilassa

Apple toimittaa pakkauksessa magneettisen lataustelakan ja Lightning-USB-kaapelin. Pakkauksen mukana ei siis näemmä tule pistorasiaan laitettavaa virtalähdettä, joten se täytyy olla henkilöllä jo ennestään.Jos uusi lataustelakka tuntuu kalliilta, on Apple Storessa tarjolla myös Elevation Labin NightStand, joka toimii yhdessä Apple Watchin peruslaturin kanssa. Sen hinta on 34,95 euroa.