Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Vuotokuvat: Applelta uusi lisävaruste Watchille

Verkossa on lähtenyt kiertämään kuvia vielä virallisesti julkaisemattomasta lataustelakasta Applen älykellolle. Kuvien perusteella voisi olettaa, että Apple on julkaisemassa oman telakkansa varsin pian.

Uusi telakka kulkee nimellä Apple Watch Magnetic Charging Dock. Kyseessä on pyöreä lataustelakka, jonka keskellä on Apple Watchille ominainen pyöreä, magneeteilla kelloon kiinnittyvä latausosa. Latausosa on saranoitu niin, että kellon voi asettaa joko suoraan alustan päälle, tai latausosan voi nostaa pystyyn, jolloin kellon voi asettaa lataukseen sivuttain, kellon toimiessa tällöin yöpöytäkellona. Latausalustan kyljessä on Applen Lightning-liitäntä virtajohdolle, ja virtansa latausalusta saa USB-laturilta.

 

 

Latausalustaa ei vielä ole virallisesti julkaistu, mutta se esiintyy saksalaissivusto grobgebloggt.de:n julkaisemissa kuvissa varsin selkeästi, ja ranskalaissivusto igenerationin julkaisemassa kuvassa näkyy hintalapussa summa 89 euroa. Latausalusta vaikuttaa varsin pätevältä, mutta myös hinta on kieltämättä tuntuva.