Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple Watch Ultra ja 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeet tulivat saataville - tässä hinnat Suomessa

Applen älykellojen ja täyslangattomien nappikuulokkeiden uudet huippumallit saataville.

Applen keskiviikkona 7. syyskuuta julkistamista uutuuksista nyt perjantaista 23. syyskuuta alkaen saataville tulevat uusi Apple Watch Ultra sekä 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeet.

Viikkoa aiemmin 16. syyskuuta saataville tulivat jo iPhone 14, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max sekä Apple Watch Series 8 ja 2. sukupolven Apple Watch SE. Julkistetuista Apple-uutuuksista odotetaan vielä iPhone 14 Plussaa, joka on tulossa saataville 7. lokakuuta alkaen.

Apple Watch Ultran ja uusien AirPods Pro -kuulokkeiden saataville tulo tarkoittaa toimitusten alkamista, minkä lisäksi ne tulevat myyntiin suoraan kaupoista saatavuuden niin salliessa. Applen oman verkkokaupan mukaan 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeiden saatavuus on varsin hyvä, sillä uusille tilauksille toimitusajaksi luvataan vain 3-5 arkipäivää. Apple Watch Ultraa joutuu sen odottamaan pidempään: uusille tilauksille toimitusaikaennuste on vähintään 3-4 viikkoa, osalle malleista jopa 5-6 viikkoa.

Kaikki uudet Apple Watchit tulivat tilattaviksi jo heti julkistuksensa jälkeen 7. syyskuuta ja 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeet 9. syyskuuta.

Apple Watch Ultra.
Apple Watch Ultra.

Apple Watch Ultra on toistaiseksi suurin ja kestävin Apple Watch -älykello, joka tarjoaa myös tuplasti muita Apple Watcheja pidemmän, normaalitilassa jopa 36 tunnin akunkeston. 49 millimetrin runkokoon Apple Watch Ultrassa on jykevämpi rakenne ja titaanirunko. Osittain sen kestävyys on testattu myös MIL-STD-810H-standardin mukaisesti.

Apple Watch Ultra on varustettu muita Apple Watcheja kirkkaammalla näytöllä, jonka kirkkaus yltää huipussaan kirkkaassa valossa jopa 2 000 nitiin. Muita ekstroja Apple Watch Ultrassa ovat muun muassa oranssi Toiminto-painike, jolle voi itse määritellä haluamansa toiminnot, 86 desibelin sireeni huomion kiinnittämiseksi hätätilanteessa, kahden taajuuden GPS-paikannus sekä syvyysmittari sukelluskäytön avuksi.

Apple Watch UItran suositushinta on 1 009 euroa. Se on varustettu vakiona valmiudella mobiiliverkkoyhteyteen. Apple Watch Ultra on tarjolla kolmella erilaisella rannekkeelle (Alpine, Trail, Ocean), jotka on suunniteltu erilaiseen urheiluun. Kustakin rannekkeesta on kolme värivaihtoehtoa.

Apple Watch Ultra Hinta.fi-hintavertailupalvelussa

Apple Watch Ultran eri rannekevaihtoehdot.
Apple Watch Ultran eri rannekevaihtoehdot.
AirPods Pro (2. sukupolvi).
AirPods Pro (2. sukupolvi).

2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeiden suositushinta on 299 euroa. Ne tarjoavat muun muassa uuden H2-piirin ja sen myötä entistä paremman äänenlaadun, jopa kaksinkertaisen aktiivisen melunvaimennuksen sekä mukautuvan läpikuuluvuustilan.

Uudistuksena kuulokkeiden mukana toimitetaan kolmen sijaan neljä eri kokoa korvakäytävän sulkevista tulpista mahdollistaen mukavan istuvuuden entistä useampiin korviin.

2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeilla voi hallinnoida äänentoistoa sekä painallus- että nyt myös pyyhkäisyelein, joilla säädetään äänenvoimakkuutta. Yhdellä latauksella kuunteluaika aktiivisen melunvaimennuksen kanssa on jopa kuusi tuntia, joka on jopa kolmanneksen enemmän kuin aiemmin. Latauskotelon tukemana akunkesto kohoaa vastaavasti 30 tuntiin entisestä 24 tunnista.

Kuulokkeet tukevat myös paikannusta Etsi-sovelluksella. Latauskotelossa on U1-piiri sen sijainnin paikantamiseksi lähialueelta UWB-tuellisilla iPhoneilla sekä kaiutin, joka voi soittaa sovelluksesta aktivoitavan merkkiäänen kotelon löytämiseksi.

2. sukupolven Apple AirPods Pro -kuulokkeissa on yhä Lightning-liitäntä lataamista varten. Lisäksi latauskotelon akun voi ladata Apple Watchin laturilla, MagSafe-latausalustoilla tai millä tahansa Qi-standardia tukevalla alustalla. Latauskotelossa on lisäksi uudistuksena kiinnityslenkki kantohihnoja varten.

2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeet Hinta.fi-hintavertailupalvelussa