Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple Watch Series 5:n Nike-versioiden toimitukset ja myynti alkoivat

Myös uuden Apple Watch Series 5 -kellon Nike-versioiden toimitukset ennakkotilaajille ja myynti kaupoista ovat nyt alkaneet.

Apple Watch Series 5 -kellojen toimitukset alkoivat jo 20. syyskuuta mutta Nike-versiot tulivat saataville vasta nyt pari viikkoa myöhemmin, 4. lokakuuta.

Nike-versioissa Apple Watchista ei ole eroa teknisissä ominaisuuksissa perusmalleista. Nike-versioissa on aina alumiinirunko ja hinnat ovat myös samat kuin tavallisten alumiinirunkoisten mallien. Nike-mallit on varustettu vain niistä löytyvillä Nike-kellotauluilla sekä esiasennettuna Nike Run Club -juoksusovelluksella, joka on asennettavissa myös muihin Apple Watcheihin. Nike-versioissa vaihtoehtona rannekkeiksi on Nike Sport tai Nike Sport Loop -rannekkeet eri väreissä.

Apple Watch Series 5:n merkittävin uudistus on aina päällä pysyvä näyttö. Uuden Apple Watchin näytössä käytetään nyt LTPO-tekniikkaa, joka mahdollistaa näytön virkistystaajuuden vaihtelun 60 hertsistä alaspäin jopa vain 1 hertsiin eli yhteen kertaan sekunnissa ja näin vähävirtaisuuden. Näytön maksimikirkkaus on edelleen 1 000 nitiä.

Toisena uutena ominaisuutena Apple Watch Series 5 sisältää kompassin. Mukana on myös oma erillinen uusi kompassisovelluksensa osana watchOS-käyttöjärjestelmää.

Sisuksissa Apple Watch Series 5:ssä on uutta nimeä kantava S5-piiri, joka vastaa suorituskyvyltään aiempaa S4-piiriä, sekä yhteyksistä vastaava W3-piiri. Myös Apple Watch Series 5 on edelleen vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti, sisältää rannesykemittauksen ja EKG-sydänsähkökäyrämittauksen ja tutut anturit. Tallennusmuistia on 32 gigatavua.

Apple Watch Series 5 -hinnat, Nike-versioiden hinnat ovat samat kuin alumiinimallien

  • Apple Watch Series 5, alumiini, 40 mm, GPS: 459 €
  • Apple Watch Series 5, alumiini, 44 mm, GPS: 489 €
  • Apple Watch Series 5, alumiini, 40 mm, GPS + Cellular: 559 €
  • Apple Watch Series 5, alumiini, 44 mm, GPS + Cellular: 589 €
  • Apple Watch Series 5, ruostumaton teräs, 40 mm, GPS + Cellular: 759 €
  • Apple Watch Series 5, ruostumaton teräs, 44 mm, GPS + Cellular: 809 €