Apple vahvisti: Watch Nike+ myyntiin myös Suomessa tämän viikon perjantaina

Apple on vahvistanut tuovansa uuden Watch Nike+:n myyntiin perjantaina eli 28. lokakuuta. Watch Nike+ saapuu myyntiin yli 40 eri maassa, mukaan lukien Suomessa.

Uutuus tulee myyntiin Applen oman verkkokaupan, myymälöiden sekä valittujen Applen jälleenmyyjien kautta.

Muut uudet Apple Watch Series 2 -kellot tulivat myyntiin jo 16. syyskuuta yhdessä iPhone 7:n kanssa samana päivänä.

Watch Nike+:n kellotauluissa on oikotie Nike Run Club -sovellukseen. Nike-kellotauluja ei saa muihin Watcheihin.

Apple Watch Nike+ tulee neljänä eri värivaihtoehto- ja rannekeyhdistelmänä, jotka kaikki esiintyvät yllä kuvassa. Jokainen vaihtoehto on myös saatavilla sekä 38 että 42 millimetrin kokoversioina.

Watch Nike+:n kello-osan runko on alumiinia. Ulkoisesti Nike+ eroaa muista Apple Watcheista Nike Sport -rannekkeillaan, jotka ovat tarjolla vain sen kanssa – niitä ei myydä erikseen. Rannekkeet ovat fluoroelastomeerista valmistettuja, ja poikkeavat muista Watch-rannekkeista rei’ityksellään.

Lisäksi Watch Nike+:t sisältävät erilaisia uniikkeja Nike-kellotauluja, joissa on mukana Niken ikoninen väri volt. Kellotauluissa on oikotie Nike Run Club -sovellukseen. Se ei kuitenkaan ole Watch Nike+:n yksinoikeus, vaan on ladattavissa myös muihin Watcheihin. Nike Run Club -sovelluksella voi seurata omaa kehitystään, minkä lisäksi siinä on myös kaverijako- ja kannustustoimintoja, juoksukalenteri ja se voi kannustaa ilmoituksella juoksemaan esimerkiksi kaverien aktiivisuuteen, säähän tai omaan juoksuhistoriaan perustuen.

Apple Watch Nike+:n hinta Applen omassa verkkokaupassa on 449 euroa 38 millimetrin koon ja 479 euroa 42 millimetrin koon osalta.

Apple Watch Series 2:n uudistuksiin alkuperäiseen Apple Watchiin nähden lukeutuvat lisää nopeutta tuova tehokkaampi Apple S2 -piiri, yli tuplasti kirkkaampi 1000 nitiin yltävä näyttö, vedenkestävyys 50 metriin asti sekä sisäänrakennettu GPS-paikannus, joka mahdollistaa lenkkeilyn seurannan myös ilman iPhonen mukana pitämistä.