Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple vahvisti julkistustilaisuuden 10. syyskuuta – uudet iPhonet tulossa

Apple on vahvistanut esittelevänsä uutta 10. syyskuuta. Tapauksen vetonaulaksi noussevat jokasyksyiseen tapaan uudet iPhone-älypuhelimet.

Applen odotetaan julkistavan 10. syyskuuta muun muassa uudet iPhone-älypuhelimet. Aiempien huhujen mukaan uusien iPhonejen mallinimet saattavat olla iPhone 11, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max. Kehittyneimpiin Pro-malleihin on ennakkotietojen mukaan luvassa kolme takakameraa, minkä lisäksi odotettavissa on muun muassa lisää tehoja uuden A13-järjestelmäpiirin ansiosta.

Viimeisimpien tietojen mukaan iPhone XR:n seuraaja nähtäisiin ainakin purppuran ja vihreän värisenä. Myös julkistustilaisuuden värikäs logo viittaa mahdollisesti uusiin raikkaisiin iPhone-väreihin.

Apple julkistanee samassa tilaisuudessa myös uudet Apple Watch -älykellonsa. Huhujen mukaan Apple Watch uudistuu tänä vuonna vähemmän kuin edellissyksynä, jolloin Series 4 toi uuden designin ja suuremmat näytöt. Apple Watchin tämän vuoden uudistukset keskittyvät mahdollisesti vain jo julkistettuun watchOS 6 -ohjelmistoon sekä uusiin runkovaihtoehtoihin.

Applen kutsu 10. syyskuuta järjestettävään tilaisuuteen.
Applen kutsu 10. syyskuuta järjestettävään tilaisuuteen.