Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple TV tuli saataville Android TV:lle

Apple TV -sovellus on nyt tullut saataville laajasti eri Android TV -laitteille.

Apple TV -sovelluksessa on tarjolla Applen oma tilausmaksullinen Apple TV+ -palvelu, joka sisältää Applen alkuperäissisältöjä. Lisäksi Apple TV -sovelluksen kautta voi katsella esimerkiksi iTunes-kaupasta hankittuja sisältöjä sekä tilata valittujen kolmansien osapuolten sisällöntarjoajijen palveluja.

Googlen mukaan Apple TV -sovellus on nyt saatavilla laajasti koko Android TV -käyttöjärjestelmän laitteille. Tämä koskee eri televisiovalmistajia ja Android TV -lisälaitteita.

Aiemmin Apple TV on ollut saatavilla Android TV -televisioista vain Sonyn Bravia-televisioille. Lisäksi erikseen Apple TV on ollut jo aiemmin saatavilla myös Samsungin ja LG:n valituille älytelevisioille.

Apple TV:n tulisi nyt löytyä Android TV -laitteille nyt Google Play -kaupan kautta. Sovelluksen pitäisi olla saataville kaikille vähintään 8.0 Oreo -version laitteille.

Älytelevisioiden lisäksi Apple TV -sovellus on saatavilla pelikonsoleille (PlayStation, Xbox) sekä tietenkin Applen omille laitteille (iPhone, iPad, iPod touch, Mac). Esimerkiksi Windows-tietokoneilla  ja muilla laitteilla katselu onnistuu myös verkkoselaimella osoitteessa tv.apple.com.