Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple-pomo kehuskelee: AirPods-kuulokkeet iso menestys

Applen uudet täysin langattomat AirPods-kuulokkeet ehtivät vielä ennen joulua perille ensimmäisille tilaajille, vaikka kuulokkeet myöhästyivät alkuperäisestä ilmoitetusta aikataulustaan lähes kahdella kuukaudella.

Yhä kuulokkeiden saatavuus on heikko. Uusien tilausten toimitusajaksi Apple itse lupaa nyt 6 viikkoa.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook kommentoi AirPodsien lanseerausta vieraillessaan New Yorkin pörssissä. Cookin mukaan AirPods-kuulokkeet ovat olleet huikea menestys (”runway success”). Cookin mukaan Apple valmistaa nyt lisää AirPodseja niin nopeasti kuin vain mahdollista.

AirPodsit ovat saaneet enimmäkseen jopa lähes ylistäviä arvioita. Kuulokkeet pysyvät hyvin korvissa, niiden äänenlaatu on yllättävän hyvä täysin langattomiksi nappikuulokkeiksi ja Applen langallisia EarPodseja parempi ja kuulokkeiden toiminta-aika jopa ylittänyt luvatut 5 tuntia täydellä latauksella. Kuulokkeiden erikoisuus, helppo paritettavuus Apple-laitteiden kansssa, on myös saanut kiitosta.

Pienellä osalla käyttäjistä on kuitenkin ollut ongelmia AirPodsien latauskotelon kanssa. AirPodsit latautuvat säilytyskotelossaan, jonka pitäisi sisältää virtaa kuulokkeille 24 tunniksi. Ilmeisesti koteloiden joukkoon on kuitenkin osunut niin sanottuja maanantaikappaleita, sillä osalla käyttäjistä itse kotelo on kuluttanut virtaa jopa 15-20 prosenttia yön yli nukkumisen aikana. Uuteen vaihdettuaan esimerkkinä yksi käyttäjä kertoo uuden kotelonsa säilyttäneen puolestaan täyden latauksensa yön yli.