Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple julkaisi iOS ja iPadOS 13.2.3 -korjauspäivitykset iPhoneille ja iPadeille – uudet käyttöjärjestelmäversiot nyt ladattavissa

Apple on julkaissut jälleen uudet iOS ja iPadOS 13.2.3 -korjauspäivitykset iPhone- ja iPad-laitteilleen.

Edeltävät 13.2.2 -versiot Apple julkaisi 7. marraskuuta, joten tällä kertaa päivitysten välissä ehti kulua aikaa puolitoista viikkoa.

Uudet 13.2.3-versiot sisältävät muutamia erinäisiä korjauksia haun toimintaan, tietojen näkymiseen Viestit-sovellukseen, sovellusten tietojen lataamiseen taustalla sekä sähköposteihin Exchange-tileillä.

iOS ja iPadOS 13.2.3 sisältävät Applen mukaan seuraavat parannukset iPhoneille ja iPadeille:

  • Korjaa ongelman, jossa haku järjestelmästä tai Mailista, Tiedostoista ja Muistiinpanoista ei ehkä toimi.
  • Korjaa ongelman, jossa kuvat, linkit ja muut liitteet eivät ehkä näy Viestien yksityiskohtanäkymässä.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa estää appeja lataamasta sisältöä taustalla.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa estää Mailia hakemasta uusia viestejä sekä sisällyttämästä ja lainaamasta alkuperäisen viestin sisältöä Exchange-tileillä.

Aiempi 13.2.2 oli tärkeä korjauspäivitys, sillä se korjasi iPhoneista ja iPadeista monia käyttäjiä ärsyttäneen sovellusten taustatoiminta-ongelman.

Nyt julkaistua 13.2.3-versiota ja edeltävää 13.2.2-versiota aiemmin merkittävä ominaisuuspäivitys oli 13.2. iOS 13.2:n ja soveltuvin osin iPadOS 13.2:n uudistuksia olivat muun muassa uusissa iPhone 11 -malleissa uusi edistynyt koneoppimiseen perustuva ja kuvanlaatua parantava Deep Fusion -kuvaprosessointi, yli 70 päivitettyä ja uutta emojia, Ilmoita viestit -toiminto AirPods-kuulokkeille, tuki AirPods Pro -kuulokkeille, HomeKitin suojattu video -toiminto, HomeKit-yhteensopivat reitittimet ja Sirin uudet tietosuoja-asetukset.