Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple julkaisi iOS 9.3.2:n uudelleen uusimmalle iPadille

Apple on julkaissut uudelleen sen iOS 9.3.2 -käyttöjärjestelmän 9,7-tuumaiselle iPad Pro -mallille. Kyseistä mallia kiusannut jumiutuminen on saatu selvitettyä ja iOS:n uusin virallinen versio on jälleen jaossa myös tälle viimeisimmälle iPad-mallille.

Apple julkaisi iOS:n version 9.3.2 maanantaina 16. toukokuuta, mutta pian monet 9,7-tuumaisen iPad Pron omistajat alkoivat valitella, että päivitysyritys johti laitteen jumiutumiseen, johon ei lääkkeitä löytynyt. Muutamaa päivää myöhemmin Apple keskeyttikin päivityksen jakelun 9,7-tuumaiselle iPad Prolle.

Jotkin9,7-tuumaisista iPad Pro -laitteista muuttuivat päivitysyrityksen myötä käyttökelvottomiksi, kun laite tarjosi vikakoodia 56 ja vaati yhdistämään laitteen tietokoneen iTunesiin.Yhdistäminen ei kuitenkaan korjannut ongelmaa, eikä käyttöjärjestelmän päivittäminen tai uudelleenasennus onnistunut. iOS 9.3.2:n uudesta julkaisusta uutisoineen MacRumorsin mukaan osa vikaan törmänneistä käyttäjistä sai Applelta uuden laitteen jumiutuneen tilalle.

Aiemmin tällä viikolla Apple julkaisi sovelluskehittäjille ensimmäisen testiversion tulevasta iOS 9.3.3 -päivityksestä, eikä kyseinen päivitys tullut vielä tarjolle 9,7-tuumaiselle iPad Prolle, mikä viittaa siihen, ettei vikaa siihen mennessä ollut vielä saatu ainakaan varmuudella korjattua.