Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple julkaisi iOS 12.3:n iPhoneille ja iPadeille – myös watchOS-, tvOS- ja macOS-päivitykset julkaistu

Apple on julkaissut uudet käyttöjärjestelmäversiot useille eri laitteilleen.

iOS 12.3:n, Apple TV:n tvOS 12.3:n sekä vanhemman kolmannen sukupolven Apple TV:n 7.3-päivityksen tärkein uudistus on uudistettu TV-sovellus, jonka tärkein lisäys on Apple TV Channels, joka mahdollistaa eri videotilauspalvelujen, kuten Yhdysvalloissa HBO:n, helpomman tilaamisen ja käytön.

Apple TV -sovellus on saatavilla myös Suomessa, mutta Apple TV Channels -kanavaominaisuutta ei täällä tueta. Apple TV -sovellus sisältää kuitenkin myös iTunes-kaupan ostettavan ja vuokrattavan sisällön sekä osaa tarjota katselun perusteella personoituja suosituksia katseltavaksi.

Apple TV -sovellus iOS 12.3:ssa.
Apple TV -sovellus iOS 12.3:ssa.

iOS 12.3 sisältää myös virhekorjauksia sekä parannuksia Applen muihin palveluihin ja sovelluksiin, kuten Apple Music, Apple TV Remote, AirPlay 2 ja CarPlay:

  • Musiikki-sovelluksen Sinulle-välilehti päivittyy nyt useita kertoja päivässä ehdottaen musiikkia teemoittain genrejen, artistien ja tunnelmien mukaan
  • Korjaus ongelmaan, jonka vuoksi Apple TV Remote -sovellus ei voinut keskeyttää ja hallita videota tai muuttaa äänenvoimakkuutta
  • Korjaus ongelmaan, joka vuoksi Wi-Fin avulla soitetut puhelut saattoivat katketa
  • Korjaus ongelmaan, jonka johdosta yhdistetyssä iPhonessa olevan kappaleen tiedot eivät näkyneet auton näytössä

Tänään tuli saataville myös Samsungin televisioille sovellus, joka lisää niihin Applen TV-sovelluksen ja AirPlay 2 -tuen.

Myöskään Apple Watchin watchOS 5.2.1 -päivitys ei tuo virhekorjausten lisäksi muuta merkittävää Suomeen. Se laajentaa EKG-sydänsähkökäyrämittauksen saataville Puolassa, Slovakiassa, Tshekissä, Kroatiassa ja Islannissa. Suomessa Apple Watch Series 4 sai tuen EKG-mittaukselle jo maaliskuun lopulla watchOS 5.2 -päivityksessä.

macOS 10.14.5 keskittyy myös virhekorjauksiin sekä suorituskykyparannuksiin.