Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple julkaisi iOS 12.4:n ja muita päivityksiä – uusi langaton tiedonsiirto-ominaisuus vanhasta iPhonesta uuteen

Apple on julkaissut laajasti päivityksiä laitteilleen.

Uudet versiot ovat iPhonelle, iPadille ja iPod touchilla iOS 12.4, Apple Watchilla watchOS 5.3 ja Mac-tietokoneille macOS Mojave 10.14.6.

Lisäksi myös Apple TV:n tvOS ja HomePod päivittyivät versioon 12.4. Myös vanhempi Apple TV sai 7.3.1-päivityksen.

iOS 12.4:n merkittävin uudistus on uusi tiedonsiirto-ominaisuus, joka mahdollistaa tietojen siirron käyttöönoton yhteydessä vanhasta iPhonesta uuteen langattomasti. Lisäksi mukana on päivityksiä Apple News -sovellukseen, joka ei ole käytössä Suomessa.

HomePodin osalta 12.4-versio tuo kaiuttimelle tuen Japanissa ja Taiwanissa.

Apple Watchin watchOS 5.3 -päivitys yhdessä iOS 12.4:n kanssa tuo käyttöön takaisin Radiopuhelin-toiminnon, jonka Apple poisti käytöstä puolitoista viikkoa sitten tietoturvahaavoittuvuudesta johtuen.

Lisäksi watchOS 5.3 tuo EKG-mittauksen Apple Watch Series 4:ssä ja epäsäännöllisen sydämen sykkeen varoitukset käyttöön otettavaksi Kanadassa ja Singaporessa. Suomessa toiminnot ovat olleet saatavilla jo aiemmin.

macOS 10.14.6:n päivitykset rajoittuvat Apple News -parannuksiin sekä erinäisiin korjauksiin, kuten Boot Camp -osion luomisen epäonnistumiseen Fusion Drive -tallennuslevyllä varustetuissa iMac ja Mac mini -tietokoneissa.