Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple esittelee tänä iltana uuden MacBook Pron: Ei enää esc-näppäintä?

Apple järjestää illalla Suomen aikaa julkistustilaisuuden, jossa se esittelee hyvin suurella todennäköisyydellä uuden version MacBoon Pro -kannettavasta. Kuvat uutuuslaitteesta ovat vuotaneet julkisuuteen ja samalla on voitu päätellä jotain MacBook Pron uusista ominaisuuksista. Kuvat

Alun perin MacRumorsin löytämät kuvat paljastavat kannettavan, jossa on kosketuspaneeli näppäimistön yläpuolella. Kannettavasta löytyy lisäksi sormenjälkitunnistin. Näppäimistöstä näyttää puuttuvan kokonaan fyysinen esc-painike.

Näytön ympärillä oleva kehys on kaventunut, mikä tekee kannettavasta aikaisempaa kapeamman. Näppäimet näyttävät ohuemmilta. Muilta osin Pron muotoilu näyttää samalta kuin nykyisessä versiossa.

'MacBook Pron kosketuspaneelista on huhuttu jo kuukausia ja nyt se näyttää toteutuvan. Paneeli herää eloon kun tietokone käynnistetään ja sen kautta voi käynnistää toimintoja. Paneeli voi myös välittää tietoa käyttäjälle. Kosketusalueen oikeassa reunassa on sormenjälkitunnistin, jota voi käyttää esimerkiksi Apple Pay -maksujärjestelmän kanssa. Kosketuspaneelin nimeksi ennakoidaan Magic Toolbaria.

Applen julkistustilaisuus käynnistyy tänä iltana yhdeksältä Suomen aikaa.

Lähde: Macrumors.com