Älä haksahda: Apple ei myy AirPower-latausalustaa vieläkään – Wienin lentokentältä bongattiin myynnistä väärennös

Apple esitteli oman langattoman latauksen AirPower-alustansa jo viime syksynä iPhone 8 ja iPhone X -puhelinten rinnalla. AirPower-latausalusta ei kuitenkaan vieläkään ole tullut myyntiin. Sen sijaan väärennökset ovat jo kauppoihin ehtineet.

Peter Allan -niminen Twitter-käyttäjä bongasi ”AirPowerin” myynnistä Wienin lentokentän tuloalueella sijaitsevasta liikkeestä loppuviikosta. Tarkemman tarkastelun perusteella kyse on kuitenkin nähtävästi väärennöksestä, arvioi muun muassa AppleInsider-sivusto, joka löysi saman tuotteen myynnistä eBaysta ja Aliexpressistä.

Apple on todennut AirPowerin olevan tulossa myyntiin tänä vuonna, muttei ole antanut sittemmin minkäänlaista päivitystä myyntiintulon aikataulusta. Myöskään hintaa ei ole vielä tiedossa.

AirPower-latausalustan erikoisuus on, että se kykenee lataamaan samanaikaisesti sekä iPhonea, Apple Watchia että Applen AirPods-kuulokkeiden koteloa.

iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone X tukevat langattoman latauksen Qi-standardia, joten niiden lataaminen onnistuu myös muiden valmistajien latausalustoilla.

Wienin lentokentällä on myynnissä AirPower-väärennös.
Wienin lentokentällä on myynnissä AirPower-väärennös.